Nyproduktion

Arenanders promenad 51

Sundbyberg Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Tillsammans
Om föreningen
Avgift
3 473 kr/mån
Pris/m²
51 157 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen in! En entré med plats för avhängning, en garderob, städskåp samt ett rymligt förråd öppnar upp den här trevliga tvåan. Från hallen kliver du direkt in i det gästvänliga kombinerade köket och vardagsrummet med öppen social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner, familj och grannar på middag eller en trevlig söndagsbrunch. Matplatsen rymmer flera gäster och går att anpassa då ni blir många runt bordet. Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer.

Via passagen tar du dig till det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

I slutet av passagen, i hemmets mer privata del, hittar du det generösa sovrummet med plats för en dubbelsäng, sängbord och en garderob samt ett linneskåp. Från rummet når du den trevliga uteplatsen mot den lugna gården. Här kan du njuta av långa helgfrukostar och vila i en solstol med en pod i öronen under fina dagar framöver.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB, Region Nya Hem Stockholm