Forskningsringen 82

Sundbyberg Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Vaktstugan
Om föreningen
Avgift
2 623 kr/mån
Pris/m²
55 714 kr/m²
Antal besök
3 069
Dagar på Hemnet
29

Välkommen till ett ytterst välplanerat boende med öppen planlösning i nybyggt hus som kommer stå klart slutet av inom kort, planerad inflyttning oktober 2021.
Lägenheten är i toppskick, takhöjd upp mot 2,70 meter och erbjuder många olika inredningsalternativ. I det stora ljusa köket/vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matbord för flera personer. Gott om förvaring med garderobsvägg i sovrummet.

I öppen anslutning till vardagsrummet ligger det trivsamma köket i vinkel med god förvaring, modern maskinpark med utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och diskmaskin. Badrummet har kaklade väggar och smakfullt klinkergolv. Här finns även wc, duschvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handfat.
En rymlig balkong i soligt läge finns att tillgå. Ljusa och sobra materialval så som vita och grå väggar, grå kökssnickerier och genomgående vitlaserad ekparkett, skapar en tidlös helhet. Det helkaklade badrummet i grå toner går hand i hand med köket.

- Härlig & rymlig balkong i soligt läge!
- Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2022.
- Smart planlösning med mycket förvaring
- Matbutiker, gym och restauranger alldeles i närheten
- Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor.

Med kort gångavstånd når man Ursviks naturreservat och motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan, utomhusgym och lekplatser. I naturområdet finns även ett rikt djurliv med bland annat hästar, får och kossor som alla Ursviksbor kan glädjas och njuta av.
I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, mini-livs med postombud, gym och mycket mer. På baksidan av huset planeras ytterligare ett utomhusgym samt en fotbollsplan färdigställas - helt rätt i tiden! Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område, den gamla militäranläggningen i Ursvik är omgjord till ett aktivitetshus där det nu finns en mindre sporthall för skolor, föreningar och där övriga ytor ska fyllas med olika kultur- och fritidsaktiviteter.

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, SATS, Systembolaget och Coop. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt och med cykelavstånd till Mall of Scandinavia och Sundbybergs centrum är möjligheterna oändliga! Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går strax utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Bussförbindelserna i Ursvik är idag goda men kommer bli ännu bättre i samband med att nya tvärbanan färdigställs, då flertalet busslinjer planeras tillkomma. Med nya kommunikationsförbindelserna kommer man bland annat enkelt kunna ta sig till Bromma Blocks och Kista. Läs gärna mer om detta på https://www.sundbyberg.se.
Ursviks torg som blir hjärtat av området med flertalet restauranger, butiker och vårdcentral planeras att färdigställas 2022. Under våren 2022 öppnar även tvärbanan med två stationer i Ursvik (ena vid torget och andra i norra delen av området).

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019