Bäckvägen 92 B

Telefonplan - Hägersten, Stockholm Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Mälarglimt
Om föreningen
Avgift
2 193 kr/mån
Pris/m²
57 375 kr/m²
Antal besök
953
Dagar på Hemnet
2

- Funkisromantik när det är som allra bäst
- Väl tilltagen och härlig takhöjd om ståtliga 2.70 m
- Bevarat och varsamt omhändertaget funkiskök
- Vackert serveringsskåp bevarat
- Renoverat badrum med plats för tvättmaskin
- Behandlad originalparkett och bevarat plankgolv i kök
- Underbar förening med skog direkt utanför porten
- Historiska och prunkande kvarter
- Parkeringsplatser som får disponeras kostnadsfritt av medlemmarna i mån av plats

Nu saluförs denna magiska funkispärla med de rätta attributen för succé. Känslan av hemtrevnad och harmoni riktigt sköljer över en när man öppnar ytterdörren och känslan klamrar sig fast. Jag är omåttligt avundsjuk på den lycklige som får chansen att göra den känslan till vardag.

Den här lägenheten är något alldeles extra. Det är svårt att sätta fingret på om det är det välbevarade och varsamt omhändertagna funkisköket, den fantastiska originalparketten eller den goda förvaringen i form av serveringsskåp och originalgarderober. Kanske är det den väl tilltagna takhöjden, det stora vardagsrummet, det rymliga sovrummet eller föreningens lummiga gård som skapar en grön oas utanför fönstret. Högst troligt är det kombinationen av alla dessa egenskaper som gör att denna lägenhet känns som något alldeles extra.

Dessa 40 kvm är verkligen väl utnyttjade och väl omhändertagna. Köket är varsamt bevarat och stoltserar med ett serveringsskåp i original, arbetsbänk med nya stommar i funkisstil och sneda överskåp noga utvalda och ditsatta av tidigare ägare. Färgen på luckorna är ljuvlig och matchar såväl tapet som bänkskivan i mönstret virrvarr. Här kombineras gott om förvaring med plats för matbord - något som är väldigt ovanligt i dessa lägenheter. Det röda köksbordet och den fina vägglampan kan dessutom lämnas till den köpare som uppskattar dem.

Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både soffgruppen, tv-möbeln, matbordet och hemmakontoret. Den fantastiska parketten i sin härliga nyans förhöjer funkiskänslan. Här är det lätt att andas in och andas ut - låt hemmakänslan ta över.

Sovrummet är rymligt och rymmer en stor säng för den som vill sträcka ut armar och ben den där första minuten på morgonen. Det finns även gott om yta för mer garderob, hemmakontor eller några snabba danssteg dagen till ära. Här kan ni med lätthet bo två utan att gå på varandra på morgnarna, dagarna och kvällarna. Delad lycka är dubbel lycka!

Hallen är välkomnande och binder harmoniskt samman lägenhetens alla rum. Tack vare ljusflödet från både vardagsrum och kök är hallen ljus och här ryms väldisponerade originalgarderober i triss. Vidare är badrummet helkaklat med plats för tvättmaskin för den som vill. Svängbar duschvägg, spegel och fönster för vädring.

Tack vare den lummiga skogsdungen direkt utanför porten plockas naturen in i lägenheten och blir en naturlig del av inredningen. Den vackra tallen utanför vardagsrumsfönstret är verkligen en ståtlig pjäs som kan studeras i all evighet och ständigt överraska.

Den här lägenheten är verkligen one of a kind - missa inte din chans till romans!

På Bäckvägen 92B bor du nära både tunnelbana och bussar utan att tumma på närheten till vatten och grönområden. När du köper lägenhet på Bäckvägen får du även access till Hägerstens stora utbud av restauranger, caféer, promenadstråk, parker och bad samt konsthögskolan Konstfack. Det som är särskilt uppskattat av både säljaren och grannarna är närheten till Aspudden.

Stegar du ner bakom huset når du Örn

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Visningstider

 • 8
  aug
  Sön 8 aug kl. 12:30–13:30
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 9
  aug
  Mån 9 aug kl. 17:00–17:45
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.