Bäckvägen 80, våning 1

Telefonplan, Stockholm Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Blyertspennan 2
Om föreningen
Avgift
2 788 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
48 830 kr/m²
Antal besök
3 809
Dagar på Hemnet
9

*Ljus 40-talstvåa genomgående i gott slag
*Öppen & sällskaplig planlösning
*Trivsamt ljusflöde från två väderstreck
*Stilrent badrum renoverat 2016
*Badrum med bekväm golvvärme
*Stort sovrum med inbyggd skjutdörrsgarderob
*TV och Bredband (100 Mbit) endast 259 kr/mån
*Spotlights med LED-lampor över allt
*Slipvänlig ekparkett & praktiskt klinkergolv
*Installerad diskmaskin på plats
*P-plats ledig - 259 kr/mån
*Kommunikationer runt hörnet
*Några minuters promenad till T-bana
*50 meter till populära Furellius

Låt oss presentera en ljus och ytterst sällskaplig bostad i gott slag. Tack vare smalhusets främsta egenskaper så ges ett harmoniskt och genomgående ljusflöde. Här erbjuds öppen disposition mellan kök och vardagsrum där en köksö med infälld spishäll, inbyggnadsugn och takhängd fläkt delar av ytorna på ett bra vis. Genomgående fina ytskikt så som ekparkett och klinkergolv kombinerat med vitmålade väggar. Infällda spotlights med LED-lampor i hela lägenheten. Badrummet är stilrent renoverat under 2016.

Som boende på Bäckvägen 80 har ni närhet till livsmedelsbutiker, skolor, förskolor, kommunikationer, café, restauranger och grönområden/parker.

Vid Telefonplan hittar ni en välsorterad livsmedelsbutik (Hemköp: öppet 7-23, alla dagar) och vill ni storhandla så finns Coop Forum Västberga på gångavstånd. Vidare finns restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb samt anrika Söderbergs Bageri (och Kafferosteri). I anslutning till tunnelbanan i Ericssons gamla vaktkur finns även hamburgarhaket KRUBB. I när området Midsommarkransen finns även ett stort utbud av restauranger och caféer med mera.

Träningsanläggningen SATS hittar du i Ericssons gamla fabrikslokaler och även populära Klättercentret finns i anslutning och som är en del av den Nya LM-staden. Här finns även lunchrestaurangen Add Food, Café Tellus, Sushirestaurang, BVC, skrädderi, förskolor och skolor med mera. Sedan juni 2004 finns också välrenommerade Konstfack i Ericssons gamla telefonfabrik.
Telefonplan är en av Hägerstens mest expansiva delar och har flera spännande projekt pågående och planerade.

Från bostaden är kommunikationerna utmärkta. Du har bussförbindelser till Liljeholmen runt husknuten och väl vid Liljeholmen öppnar det upp för vidare färd med tunnelbana och tvärbana.
För att ta dig in till city så har du annars ca 5 minuters gångväg till tunnelbanan vid Telefonplan och vidare ca 10-12 minuter. I anslutning till tunnelbanan avgår även flertalet bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort.

Området är rikt på gräsytor och parker för trevliga dagar och kvällar. Bara området kring gamla LM-staden erbjuder ca 26000 kvm gräsyta. Populära Svandammsparken i Midsommarkransen med finns på gångavstånd vidare så har du Vinterviken en längre promenad bort. Vid Vinterviken finns badbryggor, ett trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken.

Midsommarkransen är ett mysigt och trivsamt område med härlig småstadskänsla. Här finner du den anrika biografen Tellus från 1920-talet, ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och kvarterskrogar. I området finns bland annat det populära Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket, restaurangen/klubben Landet vid Telefonplan, husmansinriktade Nalle & Kroppkakan samt Svenska Armaturer. finns även design/inredningsbutiker som Mimmi Staaf Möbelmakeri, 2 Little Spoons samt Vintagefabriken.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten