Radiusbacken 39, plan 10 / 10

Telefonplan, Stockholms kommun Se på karta

3 549 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
10 av 10, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Metronomen
Om föreningen
Avgift
3 400 kr/mån
Driftkostnad
4 590 kr/år
Pris/m²
69 588 kr/m²

På 12:e våningen från gatuplan finns detta optimalt planerade drömhem i toppskick från 2020. Panoramautsikt i två väderstreck över staden och landmärken som Globen och Stadshuset. Soldränkt läge, öppen planlösning, 2 balkonger och 7 fönsterpartier ger ljus och luftig känsla. Den ena balkongen i sydvästläge ligger rakt ovanför blivande Radiusparken. Hög boendekomfort – generös social yta, fullt utrustat kök, badrum med kombimaskin för tvätt och tork, utrymme för dubbelsäng och skrivbord i sovrum, flertal garderober, genomgående golv i ekparkett samt säkerhetsdörr som går att ställa i serviceläge.

Umgås i stora sällskap på den gemensamma takterrassen med vidsträckt utsikt och sol från uppgång till nedgång. Möblerad festlokal om ca 55 kvm med pentry och wc, finns i direkt anslutning till takterrassen, som de boende kan abonnera. Medlemmar har även tillgång till garage som nås direkt med hiss, bilpool, miljöstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, fastighetsjour, boendeapp för information och kommunikation samt innergård som delas med en grannfastighet och förskola. Äkta brf som äger marken och 188 bostadsrätter samt har intäkter från en kommersiell lokal och 74 garageplatser.

Telefonplan är förknippat med entreprenörskap, kreativitet och utbildning. I den forna LM Ericsson-fabriken ligger högskolan Konstfack. I takt med att en ny generation boende och studerande har börjat röra sig i området, så har utbudet av detaljhandel, aktiviteter, restauranger och underhållning utvecklats till en levande stadsdel.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Linda Yu

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Linda Yu, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-150 16 62