Tollareslingan 5

Tollare, Nacka Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Våning
0, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Vyn
Om föreningen
Avgift
1 779 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
72 375 kr/m²

- Stor uteplats i soligt läge
- Exklusiva materialval
- Garage i anslutning till huset
- Utmärkta kommunikationer och nära till natur

Trevlig och välplanerad 1,5 rok i Tollare. Juvelen i denna bostad är givetvis den stora uteplatsen i soligt läge. Utöver detta är bostaden är utrustad med exklusiva materialval som exempelvis kök från Vedum, golvvärme, ljus enstavsparkett, bänkskiva av kalksten mm. Med närhet till natur och kommunikationer erbjuder detta boende något utöver det vanliga. Fastigheten och lägenheten färdigställdes 2019 och andas en exklusiv och varm känsla. Allt är genomtänkt och varenda kvadratmeter utnyttjad till max. Ljusa och varma materialval gör detta till ett boende att trivas i.

Med sitt idylliska läge mindre än 20 minuter ifrån stadspulsen, erbjuds du som boende i Tollare allt från familjeliv och egentid, jobb och fritid, natur och storstad. Med soundtrack från Lännerstasundets vågor, omgiven av urberg och fiskesjöar lever du fullt ut på alla plan. Låt dig förföras av detta vackra skärgårdsområde där anor från 1400-talet förenas med det urbana livet. Inbäddat i det vackra landskapet erbjuds varierade boendemiljöer med allt från friliggande villor och läckra takvåningar till små välplanerade lägenheter och praktiska radhus. Alla utformade med de senaste lösningarna för hållbarhet och modernitet.

I Tollare finns en nyöppnad mindre livsmedelsbutik, lokalt bageri och gym. I området finns omtyckta förskolor och skolor. Tollare är utmärkt för den föräldraledige då man har gångavstånd till flera parker, babycafé och "Klapp och Klang". Här finns alla möjligheter att lära känna sina nya grannar i området. Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter. Närmaste busshållplats finns ca 50 meter ifrån bostaden.

I framtiden kommer det att finnas båtplatser, badbryggor, restauranger och båtlinje nere vid kajen. Man ska även bygga en pontonbro över till den intilliggande ön Mårtens holme. Den populära restaurangen "The old smokehouse" ska även nås via den framtida strandpromenaden.

Välkommen hem till Tollare!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka