Tornslingan 18

Trångsund, Huddinge Se på karta

1 595 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48,5 m²
Byggår
1959
Förening
HSB BRF Trångsund i Trångsund
Om föreningen
Avgift
2 674 kr/mån
Pris/m²
32 887 kr/m²

LÄGENHETEN

Letar ni efter en yteffektiv tvåa med ett fantastiskt läge i en bra förening? - Då har ni hittat rätt.

Denna bostad bjuder genomgående på fräscha ytskikt men erbjuder även möjligheten att sätta sin egen prägel på det hela och skapa sitt drömboende. Det första ni möts utav i denna lägenhet är den centralt belägna hallen. Denna angränsar till både en rymlig och uppskattad klädkammare, samt det stambytta badrummet.

In till vänster så finner ni sovrummet och in till höger så ligger det öppna vardagsrummet vilket ligger i anslutning till köket. En ypperlig yta för sociala sammanhäng eller trevliga hemmakvällar.

OMRÅDET

Läget på bostaden är guld värt. Den ligger ett stenkast från centrum med matbutik och andra servicemöjligheter. Kommunikationerna från centrum tar dig med buss till Länna, Haninge, Farsta och Huddinge. Pendeltåget går med jämna mellanrum in till city på cirka 20 minuter och även till Nynäshamn. På nätterna stannar nattbussen nere vid pendeltåget och den går ifrån Klarabergsviadukten inne i stan.

Närheten till allt är en stor bidragande faktor till att Tornslingan är så pass populärt som det är.
Utöver utmärkta kommunikationer och servicemöjligheter så finner man till exempelvis Stortorpshallen och Mossen inom kort avstånd för den idrottsintresserade. Om man vill plaska i Drevviken under de varma sommardagarna som denna sommar har bjudit på så rekommenderas Sjöängsbadet starkt. Det ligger inom ett behagligt avstånd i Trångsund.

Läs mer hos mäklaren
Notar