Österled 13A

Uddevalla, Uddevalla Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Äsperöd i Uddevalla
Om föreningen
Avgift
2 991 kr/mån
Driftkostnad
4 536 kr/år
Pris/m²
16 964 kr/m²

På tredje våningen på Österled 13A presenteras denna hemtrevliga bostadsrätt om 56 kvm. Låg månadsavgift om 2 991 kr/mån!

Den rymliga hallen har goda förvaringsmöjligheter i garderoberna. Härifrån nås det trevliga köket som har matplats och bra förvaring i skåp. Från hallen når du även det stora sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng. Det helkaklade badrummet nås även och där finns en dusch och plats för tvättmaskin. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med god plats för möblemang och socialt umgänge. Från vardagsrummet går man ut till balkongen med härlig utsikt över lekplatsen.

På Äsperöd bor du lugnt och naturskönt med grill-, lekplats och fina promenadstråk. Området är eftertraktat att bo i för både den yngre och äldre generationen då här är bekvämt avstånd till kommunikationer samt Uddevalla centrum som erbjuder allt från diverse butiker, restauranger, caféer, gym och barer.

Varmt välkomna på visning den 12/5 16:30-17:30! För mer information hör av er till fastighetsmäklare Amanda Mattson, ring 070-96 474 20 eller maila [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla