Gamla Enköpingsvägen 174

Ursvik, Sundbybergs kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Förening
Riksbyggen BRF Gläntan i Syd
Om föreningen
Avgift
3 198 kr/mån
Pris/m²
46 556 kr/m²

Välkommen till Ursvik och denna ljusa och rymliga bostad på 45 kvadratmeter som är ljus året om!

Med de stora fönsterpartierna i söderläge så är den här perfekta bostaden för den som uppskattar sol tom de korta vinterdagarna.
Lägenheten är i absolut toppskick och utrustad för komplett komfort för den som vill kunna flytta in utan att behöva göra om något. En luftig och öppen bostad som erbjuder bland annat generösa sociala ytor och en rymlig balkong i rätt läge. Förutom allt detta har bostaden en egen uteplats som är helt perfekt om man skulle vilja sitta i skugga då det är varma sommardagar. Här flödar ljuset in exakt hela dagen in i den öppna planlösningen och ger en härlig välkomnande känsla. I framtiden kommer det dessutom att vara helt fri utsikt från balkongen då det är planerat att en park ska byggas mittemot.

Detta boende har ett av Ursviks bästa lägen – dels så har man 2 minuters promenad till busshållplatsen där 504an åker, dels Enköpingsvägen som för en till E4 och E18 om man väljer att åka bil och förutom den goda kommunikationen så är det naturnära och bara ett stenkast från den populära Ursviks löpspår! Med en kort promenad når du Igelbäcksreservatet och inom några minuter är man vid Lötsjön & Råstasjön. Inom ca ett år kommer kommunikationen att bli ännu bättre då tvärbanan kommer att åka hela vägen från Helenelund i Sollentuna till Bromma blocks via Ursvik.

Denna expansiva del av Sundbyberg och Ursvik med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, gym, caféer, restauranger och andra butiker.
Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Sundbyberg.

Välkomna på visning till denna oslagbara lägenhet på Gamla Enköpingsvägen 174!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Sivan Levi Abbas

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Sivan Levi Abbas, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
0790989897