Skördegatan 4, 3 / 3 tr

Ursvik, Sundbybergs kommun Se på karta

2 650 000 kr

2 495 000 kr +6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52,2 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Hjortronstället
Om föreningen
Avgift
3 195 kr/mån
Pris/m²
50 766 kr/m²
Antal besök
1 482

* ACCEPTERAT PRIS *

- Flexibelt tillträde - Optimalt planerad - Högst upp i huset - Låg driftkostnad på grund av solceller - Stabil och trygg förening -

Varmt välkomna till denna rymliga, ljusa och stilrena tvårummare om 52.2 kvm högst upp i huset!

Med stora fönsterpartier, luftiga ytor och stor balkong mot föreningens gemensamma innergård i ett attraktivt läge i ständigt växande Ursvik och med närhet till både natur och stadsliv är det här en bostad det bara går att trivas i. Bostaden är mycket välplanerad och här går inte en kvadratmeter till spillo. Genomgående präglas bostaden av öppna och stora ytor för sällskapliga tillställningar och här finner du allt du kan tänkas önska dig i ett hem. Köket erbjuder all maskinell utrustning som behövs. Vardagsrummet är rymligt med plats för större soffgrupp, tv-vägg och badrummet är stort med exempelvis egen tvättdel beståendes av separat tvättmaskin och torktumlare. I bostadens alla delar återfinns mycket goda förvaringsmöjligheter för all typ av förvaring.

Lägenheten ligger i stadsdelen Ursvik i Sundbyberg och är under ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna här är goda med buss 504 som går förbi precis runt hörnet. Den tar dig till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen (T-bana) på kort tid. Från Sundbybergs Centrum har du oändliga kommunikations alternativ att välja mellan. Här hittar du bland annat tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Tunnelbanan tar dig till Fridhemsplan på ca 9 min och pendeltåget tar dig till Centralstationen på ca 5 minuter. Till området runt lägenheten håller tvärbanan på att byggas ut och beräknas vara färdigställt under 2023 vilket då även kommer erbjuda ytterligare kommunikations alternativ.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga motions- och promenadstråk i anknytning till vacker och grönskande natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger så som Brödernas, Arigato Sushi, Restaurang Mateos. Bara runt hörnet finns även ett mini-livs och ett gym i form av Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen finner du större butiker som Willys, Hornbach, Coop & Mc Donalds.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Rasmus Logärd

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Rasmus Logärd, Unik Fastighetsförmedling AB
+46707404362

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.