Vårholmsbackarna 80

Vårberg, Stockholm Se på karta

1 995 000 kr

Kommande försäljning
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Ja
Byggår
1967
Förening
BRF Fjärdholmen 1
Om föreningen
Avgift
3 160 kr/mån
Pris/m²
45 341 kr/m²

*** Välplanerad och fräsch bostad
*** Välskött förening med mycket bra ekonomi
*** Närhet till grund- och förskolor
*** Nära kommunikationer
*** Tvättmaskin i badrum
*** Närheten till Mälaren och oslagbar natur
*** Närhet till Skärholmen och Kungens Kurva

Välkommen till en välplanerad och ljus bostad! Härligt läge med minimal insyn och grönskande utsikt. Bra och stabil förening. Denna lägenhet har goda sociala ytor för umgänge och ett härligt ljusinsläpp. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-bänk, ett praktiskt kök med goda arbetsytor och matplats, bra sovalkov samt ett badrum med badkar. Letar du efter ett boende i ett lugnt område med bra kommunikationer, närhet till natur och en trygg förening har du hittat rätt!

OMRÅDET
Bostaden finner ni i det eftertraktade området Vårberg/Skärholmen, ett naturskönt område endast en kort promenad från Mälaren. Gillar ni att vara ute och föredrar naturen har ni hittat rätt. I området finns flera fina och välskötta motionsspår och en vacker natur längs Mälaren. I Vårberg finns även fotbollsplan och idrottsplats. I närområdet finner ni även Skärholmens Centrum med flera butiker och restauranger samt Kungens Kurva där ni bland annat hittar Europas största IKEA och Heron City med bio, bowling och mycket mer. I området finns flera bra skolor och förskolor.

KOMMUNIKATIONER
Här bor ni med närhet till Vårbergs Centrum där ni bland annat når tunnelbanans röda linje som på ca. 25 min tar er till Stockholms central. I närheten av huset finner ni närmaste busshållplats som tar er mot Hägersten och Vårberg centrum och anslutande tunnelbana. För den bilburen tar man sig med lätthet ut på de större vägarna i södra Stockholm (E4) och vidare mot önskvärda resmål.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Fruängen