Atlasmuren 18, 3tr

Vasastan - Atlas, Stockholms kommun Se på karta

4 900 000 kr

5 350 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1929
Förening
BRF Loket 1
Om föreningen
Avgift
2 016 kr/mån
Driftkostnad
11 508 kr/år
Pris/m²
100 000 kr/m²

**Accepterat pris** Attraktiv tvårummare om 49 kvm som på ett elegant vis förenar stilfull funktionalism med originalcharm. Fönsterpartier med vackra spröjsade fönster ger ett fint ljusinsläpp till bostadens båda rum och en oslagbar utsikt över S:t Eriksbron och de vackra fasaderna tvärsöver Barnhusviken. Lägenhetens yta är väldisponerad och fördelas över en välkomnande hall, ett fullutrustat modernt kök i öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum, ett trivsamt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum. Lägenheten har genomgående ljusa fräscha ytskikt. Utöver fantastisk miljö och bevarad estetik bjuder bostaden även på lyxiga detaljer som integrerad maskinpark i köket och tvättmaskin i badrummet. Bostaden är lättmöblerad och kombinerar fulländat allt som kan önskas av ett bekvämt, praktiskt och vackert hem.

Bostadsrättsföreningen Loket 1 är en äkta förening som äger fastigheten Loket 1 där dem upplåter lägenheter till boende på adresserna Atlasmuren 18 samt S:t Eriksgatan 64. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt till företag verksamma inom olika branscher. Fastigheten är klassad “grön” av Stockholms stadsmuseum vilket innebär det att det har ett högt kulturhistoriskt värde och att bebyggelsen är särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt.

Fastigheten anno 1929 ligger belägen i Vasastan och närmare bestämt i det populära Atlasområdet som även kallas ”lilla Paris” för sin charmiga atmosfär och vackra arkitektur. Här finns allt som kan önskas av närservice med ett rikt nöjes -och kaféliv runt Rörstrandsgatan och mycket bra kommunikationer ifrån S:t Eriksplan några minuter bort där man finner tunnelbana, innerstadsbussar och flygbussar. I närheten finner man även Odenplan med pendeltåg och direkttåg till Arlanda, Vasaparken samt trevliga promenadstråk längsmed Karlbergskanalen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

William Halmstrand

Widerlöv
Mäklare William Halmstrand, Widerlöv
072-251 62 00