Hagaesplanaden 63

Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 9, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Arkitraven
Om föreningen
Avgift
2 452 kr/mån
Pris/m²
102 209 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - VALFRITT TILLTRÄDE

- Nyproduktion - valfritt tillträde
- Garageplatser finns under Norra stationsparken som byggs utanför byggnaden

Välkommen till Cederhusen - Fantastisk 2 rok i detta omtalade projekt med dubbla franska balkonger och fönster i två vädersträck! Bostaden är genomgående vitmålad i kombination med ett härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck som skapar en perfekt kontrast tillsammans med genomgående ljusa kulörer. Fina detaljer i form av fönsterbänkar i natursten och trädetaljer löpande genom bostaden. Badrummet är utrustad med kombimaskin och vitkaklade väggar.

Tillval: Det exklusiva marbodal köket är i sval ljusgrå kulör samt skjutdörrsgarderob i hall

mer bilder och info om projektet:
www.folkhem.se/nyproduktion/stockholm/vasastan/hagastaden/cederhusen/

Brf Arkitraven omfattar det första kvarteret av Cederhusen i Hagastaden - Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ och ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö.
Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i, vackert boende som tar hänsyn till både människa och miljö

Bostadsrättsinnehavare i föreningen har förtur till 31 parkeringsplatser ( 17 för trapphus 1 o 2 och 14 för trapphus 3 o 4) i Stockholm Parkerings garage under Norra Stationsparken.

https://www.brfarkitraven.se/

Föreningen består av 111 lägenheter samt 4 lokaler.

Föreningen kommer tillhandahålla en magisk gemensamma takterrass för föreningens medlemmar där du kommer kunna äta och umgås. Vidare kommer föreningen även erbjuda en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool. Till alla bostäder hör nyttjanderätten till ett källarförråd. Nära till allt. Så kan man sammanfatta Cederhusens geografiska läge. Hagaparken, ett stenkast bort, är ett paradis för promenader, jogging, cykelturer, paddling, tennis, picknick, brännboll eller en stund för dig själv med en bok i gröngräset. Nya Norra Stationsparken blir ett grönskande stråk med mycket lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. City ligger på promenadavstånd och tunnelbanans nya gula linje, som håller på att byggas, kommer att stanna nästan utanför din dörr. Bussar, flygbussar och citybanan hittar du runt hörnet. I Hagastaden växer nu många restauranger, kaféer och flera mataffärer fram. Eller gå några steg till och ät en oförglömlig middag på någon av Vasastans tre Michelin-krogar. För den kulturintresserade är det bara någon minuts promenad till Stockholms hetaste galleriområde, Stockholm Gallery District. I Hagastaden finns också flera gym och ett har till och med en löparbana på taket. För den bilburne byggs ett stort garage under Norra Stations parken för smidig parkering. Sammanfattningsvis ett oslagbart läge att bo på i underbara Hagastaden!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Erik Wikingskiöld

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Erik Wikingskiöld, Unik Fastighetsförmedling AB
0709-921029