Nyproduktion

Norra Stationsgatan 64A

Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Haga Venue
Om föreningen
Avgift
3 918 kr/mån
Driftkostnad
7 152 kr/år
Pris/m²
90 818 kr/m²
Nyproduktion

För dig som tänker nytt, fräscht och kvalitativt är Norra Stationsgatan 64a det perfekta hemmet för dig. Utanför ytterdörren möts du av den perfekta harmonin mellan storstadsliv och närheten till grönskan då parken är din närmaste granne. Välkommen hem till Hagastaden.

Med funktionalitet, kvalitet och modernisering har Nordr skapat sina lägenheter i projektet Haga Venue. Här blir du den första att flytta in i en välplanerad ljus bostad med halvöppen planlösning.

Bostaden har högkvalitativa materialval och genomtänkta detaljer. Totalentreprenören tillsammans med välkända arkitekten Fredrik Castilla, Fransroy AB, har skapat ett boende med eleganta och exklusiva material som är valda med omsorg för detta attraktiva projekt.
Från 26 April 2023 har du möjlighet att bli den första att flytta in i denna nybyggda 2a på 55 kvm med två franska balkonger.

När du förvärvar denna bostad skyddas du mot kommande räntehöjningar som slår igenom i höjda månadsavgifter. Med Nordrs räntegaranti garanteras föreningen en ränta på 3.25% på sina lån. Detta skyddar kunder mycket från den räntehöjning som redan skett samt från framtida räntehöjningar under garantiperioden som gäller i tre år från tillträde.

Bostaden är belägen på en mycket attraktiv adress i Hagastaden. Närområdet håller på att expandera med flera mycket populära butiker, restauranger, caféer och barer. Här finns allt du kan tänka dig behöva nära din bostad. Två mycket omtyckta matbutiker som Coop och Hemköp hittar du ett stenkast bort. Även gym och promenadstråk finns nära tillhands. Just nu byggs tunnelbana som kommer stå klar inom närmaste åren. Nu finns bra kommunikation med bussar vid Torsplan samt Odenplans tunnelbana, bussar och pendeltåg nås med ca 10 minuters promenad. Här bor du med gångavstånd från Vasastans pulserande stadsliv och när du söker lugnet har du Hagaparkens grönska precis bredvid.

Garage kommer finnas tillgängligt för boende i föreningen. Som medlem i föreningen har ni även tillgång till en grönskande
innergård med ett härligt orangeri, cykelförråd samt ett källarförråd tillhörande bostaden.

Denna bostad köper du på ritning.
Kontakta mäklare Victoria Gadd vid intresse.

Läs mer samt se bilder om projektet hos byggherren:
https://www.nordr.com

Läs mer om bostaden
Bjurfors Vasastan