Sankt eriksgatan 90

Vasastan, Stockholms kommun Se på karta

11 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Byggår
1913
Förening
BRF Liljan 34
Om föreningen
Avgift
3 852 kr/mån
Pris/m²
138 554 kr/m²

Vasastan välkomnar er till en exklusiv, totalrenoverad bostad!

Den underbara sekelskiftesatmosfären i form av kakelugn, generös takhöjd om 305 cm, fiskbensparkett och trägolv i original, djupa ljuddämpande fönsterpartier och takstuckatur möter exklusiv design och genomgående materialval i toppklass.

Detta är bara några utav dom många attribut som skapar trivsel och en hemtrevlig känsla. Du har även en balkong i soligt läge vettandes mot innergård med utsikt på hög höjd över Stockholms takåsar. Bostadens alla fönsterpartier bjuder inte bara på en underbar utsikt utan stänger även ut oönskat ljud från den folkkära gatan.

Våningskänslan är stark och genomgående längst varje kvadratmeter där smakfull renovering omsorgfullts planerats och specialbeställts i minsta detalj! Den sobra färgsättningen i avslappande, jordnära kulör går ton i ton med exklusivt möblemang, dekorativa vägglister och höga bröstpaneler med genomgående Buster&Punch detaljer i form av eluttag, dimrar, beslag och belysning.

I vardagsrummet, bostadens mittpunkt strålar ljusflödet in från två djupa fönsterpartier. Intill den mäktiga kakelugnen finns plats för både soffgrupp, soffbord och matplats - underbart vid sociala tillställningar.
Kökets utrustning är snyggt integrerad och inbyggd längs stilrena luckor och bänskskåp i trä, här finns även en platsbyggd matplats och ett exklusivt vinskåp med belysning.

Vidare in till det stora sovrummet finner du utgången till den mysiga balkongen i eftertraktat läge, en avkopplande oas att avnjuta kring vår och sommar. Tillsammans med det platsbyggda garderobssystemet skapar en rik hotellsvitskänsla! Pricken över i:et är det magiska badrummet vars golv och väggar kläs av melerat marmormotiv med inkaklad duschhörna och platsbyggd utrustning. Förutom att bostaden är komplett och utrustad med allt tillhörande din moderna vardag blir du medlem i en stabil förening med god ekonomi! Till bostaden hör ett förråd.

Område
Här bor du ostört i trivsam miljö och även fast du har närhet till grönska och natur kommer du på bekvämt avstånd in till Stockholms härliga puls. Området kring Birkastan kallas ofta för "lilla Paris" då den franska atmosfären ligger i luften med välkända restauranger och caféer. Matbutiker, gymanläggningar och serviceutbud ligger även runt husknuten.

Grönområden kring Vasaparken, strandpromenaden vid Karlbergskanalen samt lekplatser kring hälsingehöjden för dom små är underbara platser i avkopplande miljö. Alternativet finns även att promenera längst Vanadisvägen upp till underbara Vanadislunden med både gröna ytor, utegym och hundpark.

Kommunikationen är god och nås från Sankt Eriksplans tunnelbanestation, härifrån går även Stockholms innerstadsbussar frekvent under hela dagen. Ett flertal busslinjer går även i korsningen mellan Torsgatan och Karlbergsvägen. Pendeltågstation har du på Odenplan, här kan du även nå önskad destination via tunnelbanans gröna linje och bussar.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Ronni Mleczkovicz

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Ronni  Mleczkovicz, Unik Fastighetsförmedling AB
0767231002