Tre Liljor 5B

Vasastan, Stockholm Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Byggår
1926
Förening
BRF Hugin 23
Om föreningen
Avgift
2 415 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
85 345 kr/m²

I ett av Vasastans mest eftertraktade kvarter döljer sig denna charmiga citytvåa med kvalitéer utöver det vanliga!

Innanför den rustika träporten på Tre Liljors 5b där lägenheten ligger hittar man lugnet. Stadspulsen utanför är som bortblåst. Hemmet som ni nu skall besöka välkomnar med härlig takhöjd, spröjsade fönsterpartier, vackra trägolv, spegeldörrar, originaldetaljer och stor härlig balkong i västläge.

Lägenheten är smakfullt renoverad och samtidigt tidlös i både kök och badrum vilket skapar en mycket tilltalande och personlig helhetskänsla. Ambitionen har varit att integrera den tidstypiska karaktären med moderna materialval och detta har man lyckats med!

Belägen i en vacker fastighet anno 1926 med originalmålningar i trapphuset. Utanför porten nås med bara några minuter Odengatan och Sveavägen, och här erbjuds en mångfald av allt man kan behöva önska i sin vardag. Restaurangutbudet i Vasastan är fenomenalt och här huserar många av Stockholms bästa krogar och välrenommerade vinbarer, så det är enkelt att hitta just ditt favoritställe!

Känner du för att bryta storstadens puls är det nära till en rogivande promenad och avkopplande grönska i Vasaparken, natursköna Hagaparken, och populära utsiktsplatsen Observatorielunden. Bra kommunikationer är en självklarhet när man bor så centralt. Bussar, tunnelbana och pendeltåg med bara minuters promenad.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Hiss och prunkande innergård med sittgrupp och grill för sommarens sammankomster. Blygsam avgift på 2415 kr där bredband 100 mbit ingår! Till lägenheten hör både ett vinds- och ett källarförråd.

Obs! Med hänsyn till era medmänniskor så ber vi dig som känner av minsta förkylningssymtom att inte komma på visning! Kontakta gärna mig Sandra på 070-1471722 för privatvisning eller om du har några frågor gällande visningen.

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna

Visningstider

 • 2
  apr
  Idag kl. 18:15–19:00
  Förhandsvisning- Anmäl er redan idag!
 • 5
  apr
  Sön 5 apr kl. 11:30–12:30
  Välkommen på söndagsvisning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.