Kungsgatan 2E

Väster City, Jönköping Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
71,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns ej
Byggår
1992
Förening
Riksbyggen BRF Hälsan
Om föreningen
Avgift
3 772 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
34 965 kr/m²
Antal besök
2 646
Dagar på Hemnet
17

Denna stora tvårummaren lämpar sig för dig som inte vill tumma på varken kvalité eller läge. Cityvimlet väntar runt knuten och när man stänger dörren bakom sig glömmer man bort att man är i centrum. Nuvarande ägare har under åren varsamt förädlat bostaden och skapat en plats att trivas på.
Bostadsrättsföreningens namn ger lovord om hur väl omhändertagen och tryggt det är att bosätta sig här. Brf Hälsan med dess stabila förening, varierade förmåner och trivsamma grannsamverkan gör bostaden om möjligt ytterligare attraktiv att slå sig till ro på.
Tänk att ha såväl matbutik, busshållplats, vårdcentral samt apotek precis inpå knuten. Lägg där sedan till att här även erbjuds en öppen planlösning, gott om sällskapsytor, ett rymliga sovrum, stort badrum med tvättsektion och ett rejält kök.
Här får man välfördelade kvadrat med perfekt disponering tillsammans med en rymlig balkong i öst samt en stensatt uteplats i väst.
Här uppfylls många av de kraven som gör att man vågar ta steget att flytta från sin villa till att bosätta sig i en lägenhet med absolut bästa cityläge och med alla fördelar som gör att vardagslivet kommer kännas så mycket lättare.

Varmt välkomna till Kungsgatan 2 E!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.