Gaffelseglet 39

Vega, Haninge Se på karta

2 100 000 kr

1 995 000 kr +5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
36 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Bonneville i Vega
Om föreningen
Avgift
2 225 kr/mån
Driftkostnad
2 421 kr/år
Pris/m²
58 333 kr/m²

Kontakta mäklare för visning!
Accepterat pris.

Tre trappor upp välkomnar denna tvåa med öppen planlösning, god förvaring och en fantastisk balkong om ca 11kvm i ett högt insynsskyddat läge. Bostaden stod klart för inflyttning så sent som 2019 och erbjuder en bostad för den kräsne. Det stilrena köket är inrett med vita luckor och badrummet är helkaklat i ljus tonsättning.

Med endast 500 meter till den nyöppnade pendeltågsstationen i Vega (Stockholm City nås på 25 min!) är möjligheterna stora. När inte pulsen i centrala Stockholm lockar finns det mesta av bekvämligheter på nära avstånd. Länna köpcentrum och Port 73 kan stilla shoppingbegäret medan de rogivande naturomgivningarna utgör en lugn kontrast.

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Anmäl dig gärna till visningen ska kunna planeras på bästa möjliga sätt. Skulle visningstillfällena bli fullbokade så löser vi givetvis visning en annan tid! Vi hoppas att du har förståelse för detta. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare vid ytterligare frågor och information! Önskas privat visning kontakta ansvarig mäklare!

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Haninge/Tyresö