Rävgärdsvägen 17, 2 rok 72 kvm

Viby, Sollentuna Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Sollentuna Vinkorken 1
Om föreningen
Avgift
3 876 kr/mån
Pris/m²
43 767 kr/m²

- Säljstart av lägenheterna planeras till slutet av september! Exakt datum kommuniceras närmare inpå.

Gör gärna en intresseanmälan för att löpande få mer information samt inbjudan till säljstart. Mer information kommer under sommaren och fram till säljstart.
Preliminär inflyttning kommer att ske med start i början av 2021.

Drömmer du om ett modernt designat hem med lyxig känsla och påkostade materialval? En bostad där du bor med närhet till kommunikationer men samtidigt intill en sjö i anslutning till ett lugnt villaområde? Kanske önskar du också en planlösning som ger dig möjligheter att planera för fler? Eller ett perfekt förstaboende i absoluta toppklass?

Nu kan du sluta leta - bostäderna i Brf Vinkorken erbjuder allt detta, paketerat i sobra toner och med fantastisk finish.

Varmt välkommen till Brf Vinkorken!

Intill sjön Ravalen och med naturen runt knuten men samtidigt med smidiga kommunikationer som buss och pendeltåg, finner ni här Brf Vinkorken. Projektet är utformat i skandinavisk stil med exklusiva materialval och kvadratsmarta lösningar. Bostäderna är belägna på en vacker naturfastighet med ”kulturbevarade” ekar samt sjöglimt mellan träden. Arkitekturen är välanpassad för att smälta in i naturen, med fasad i lärkträ och sober framtoning.

Projektet består av 18 bostäder som är smart utformade för att passa både den kräsne förstaköparen men även dig som önskar en ny lite större eller lite mindre bostad.
Här finns både lägenheter om 1 rok och 2 - 3 rok - tack vare smarta planlösningar går lägenheterna att möblera/nyttja för fler om så önskas.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Nyproduktion Stockholm