Stationsgatan 28

Centrum, Uppsala kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Uppsala Entré
Om föreningen
Avgift
4 625 kr/mån
Pris/m²
47 258 kr/m²

Ett fantastiskt centralt läge. Bostaden erbjuder modern design och generösa ytor. Dessutom finns en stor inglasad balkong med härlig utsikt, både mot stan och över trädtoppar och takåsar i Fålhagen. Toppmodern lägenhet med genomgående exklusiva materialval. Det fina ljusinsläppet från lägenhetens alla fönster ger bostaden en härlig rymd. Här bor ni i ett centralt och utmärkt pendlarläge med allt staden har att erbjuda alldeles runt hörnet.

Den välkomnande hallen erbjuder tillgång till kontorsutrymme och bra förvaring i eget förråd. Det stora badrummet har både tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten har två fina sovrum, varav det ena med garderobsvägg och skjutdörrar. Köket är stilfullt med moderna integrerade vitvaror. Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen med utsikt mot Uppsala slott och Domkyrkan.

Förråd tillhörandes lägenhet finns på entréplan.

Bostadsrättsföreningen Uppsala entré uppfördes mellan åren 2013-2015 och består av 116 lägenheter samt 7 hyreslokaler. Föreningen är solid och har bland annat sänkt sina budgeterade räntekostnader genom omförhandling av villkoren för de gemensamma lånen.

På Stationsgatan 28 bor man med ett av Uppsalas absolut bästa pendlarlägen i direkt anslutning till Resecentrum. Här får man en smidig vardag med hiss från både markplan och från det underliggande garaget. Det är nära till all tänkbar service, inklusive förskola, skola och vårdcentral samt till Uppsalas stora kultur- och nöjesutbud. Med blicken vänd mot öster finner man adressens andra granne, Frodeparken som inbjuder till lek och avkoppling.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

Annika Bolander

Widerlöv
Mäklare Annika Bolander, Widerlöv
0703557766