Kommande

Östra förstadsgatan 35A

Rörsjöstaden, Malmö kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
96 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
1933
Förening
BRF Gotthard 4
Om föreningen
Avgift
4 885 kr/mån
Pris/m²
41 615 kr/m²
Kommande

I Rörsjöstadens förlängning, intill Värnhemstorget med alla dess bekvämligheter, välkomnas du till denna förtjusande bostad. Lägenheten ligger i en välskött 30-talsfastighet med tidsenliga detaljer, mycket charm och trevlig gårdsmiljö. Här erbjuds ett hem där rymd, ljus och charm är ledorden.

På fjärde våningen breder lägenheten ut sig i en perfekt genomgående planlösning med stora fönster mot gården. Sällskapsavdelningen stoltserar med härliga lugna ytor för såväl hemmakvällar som trevliga tillställningar med nära och kära. Utöver detta erbjuder bostaden en mycket trevlig gårdsvänd balkong, stort sovrum med goda förvaringsutrymmen med garderober längs ena väggen, ett nyrenoverat och charmigt kök med matplats, en stor halva med många möjligheter att utnyttja utrymmet efter ens egna behov: en matsal, kontorsplats, loungehörna, bibliotek... Det är bara fantasin sätter gränser. Bostadens badrum är totalrenoverat från 2022 med badkar. Lägenheten har även två ingångar - en från trapphuset och en extra ingång som leder ner till innergården och källaren, förr kallad "pigans gång". Byggnadsåret gör sig påmint i form av vacker fiskbensparkett, fina originaldörrar, påkostade detaljer, vackra vinklar, generös takhöjd, breda golvlister och takstukatur.

På Östra Förstadsgatan 35A bor du på attraktivt cityläge med närhet till allt du kan tänkas önska. På föreningens gård har du tillgång till grill- och sittplatser, växter och kryddor. En kortare promenad tar dig till stadens breda utbud av butiker och restauranger. Vill du koppla av tar Rörsjöparkens gröna famn emot dig under årets varma månader. För den som pendlar nås Centralstationen på gångavstånd samtidigt som de goda kommunikationerna vid Värnhemstorget underlättar vardagen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Elsy Abou Akl

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Elsy Abou Akl, Bjurfors Malmö Öster
0701641916

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.