Kansliskrivargatan 20

Rosendal, Uppsala Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Botanikern
Om föreningen
Avgift
3 736 kr/mån
Driftkostnad
2 700 kr/år
Pris/m²
42 593 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3,5:a med stilren design i Trähuset Botanikern. Finns i nya delen av Rosendal, endast ett stenkast från Stadsskogen. Designen är framtagen av arkitektfirman Axeloth och som kännetecknas av en sober, nordisk stil med bland annat lergrått kök och trägolv i ask.

Planlösningen bjuder på hall med klädförvaring, platsbyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två rymliga sovrum vända mot innergården, arbetsrum i anslutning till vardagsrummet samt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet nås ena balkongen och den andra balkongen finns i sovrummet i söderläge. Inredningen är smakfull och exklusiv. Här finns lergrått kök med inbyggda vitvaror från Siemens, kaklat våtutrymme och vackra askgolv. Detaljer som kök- och badrumsbeslag går i elegant mattsvart och som också återfinns som bänkskiva i köket.
God förvaring via flertalet platsbyggda garderober i hall och sovrum. Tillhörande förråd i källaren där även garageplatser, cykelförråd och barnvagnsförråd finns.

Uppe på den stora gemensamma takterrassen, med sin spektakulära utsikt finns ett fint och fullt utrustat kök med ombonade matplatser. De vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans - en botanisk trädgård.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannfastigheten finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider. Även bra pendlarläge med nära till påfart till E-4.an. Varmt välkommen på visning!

Hitta hit: Från centrum, följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen. Följ där Torgny Segerstedts Allé fram till Kansliskrivaregatan 20.

Bör ses, varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Kom på visning

 • 23
  feb
  Sön 23 feb kl. 12:00-12:30
  Visning i visningslägenheten med adress Kansliskrivargatan 20, varmt välkomna!
 • 26
  feb
  Ons 26 feb kl. 17:00-17:30
  Visning i visningslägenheten med adress Kansliskrivargatan 20, varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren