Samaritgränd 1, 3 tr

Södermalm, Stockholm Se på karta

7 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Nej
Byggår
1929
Förening
BRF Samaritgränd 1
Om föreningen
Avgift
4 466 kr/mån
Driftkostnad
5 640 kr/år
Pris/m²
81 667 kr/m²

På tredje våningen i en vacker 20- talsfastighet nära Bysistorget och Mariatorget ligger denna ovanligt luftiga 3,5:a med möjlig uthyrningsdel med egen ingång. Denna lägenhet erbjuder många kvaliteter som är svåra att finna, en optimal planlösning och flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp - till och med i mörkaste december. Generös takhöjd, spegeldörrar och vackra trägolv i samtliga rum är andra detaljer som inger en känsla av välbefinnande. Bostaden erbjuder även mycket goda förvaringsmöjligheter och egen "tvättstuga".

Stämningen känns tidlös, stilren och sparsmakad. Vardagsrummets vackra hörnläge med fönster i två väderstreck och generösa ytor ger en härlig plats för social samvaro. Stora sovrum, arbetsvänligt kök och möblerbar inre hall, lämplig för ytterligare förvaring, hemmakontor eller liknande. Planlösningen kan förändras efter behov - flera av väggarna är ej bärande. Se alternativ planskiss för förslag till uthyrningsdel samt förslag på disposition som 4 rok.

Fastigheten är attraktivt belägen i den mest populära delen av Södermalm. Här bor man kommunikationsmässigt med ett suveränt läge oavsett om man förflyttar sig med cykel, bil, T-bana, pendeltåg eller buss. För barnfamiljen kan Skinnarviksparken med dess pulkabackar rekommenderas liksom Tantolunden och Långholmen med dess badvänliga sandstrand. Här bor du också med närhet till flera skolor och dagis. Föreningen har även en, med intilliggande föreningar mycket fin och uppskattad innergård som sommartid erbjuder både plats för lek för de små som flertalet sittgrupper och möjlighet till att grilla.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenskt Mäklarcentrum AB