Hertig Karls Allé 17

Väster, Örebro Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Egen Härd i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 703 kr/mån
Pris/m²
27 606 kr/m²
Antal besök
1 243
Dagar på Hemnet
5

Varmt välkommen till Hertig Karls Allé 17 och populära brf Egen Härd som idag är en av Örebros äldsta bostadsrättsföreningar. Högst upp i huset finner du denna fina lägenhet i gammal stil med trägolv, spröjsade fönster och balkong i två vädersträck. Huset byggdes 1927 och har många fina detaljer bevarade från en av Sveriges mest populära tidsepoker när det kommer till arkitektur.

Lägenheten bjuder på stora öppna ytor och en social planlösning. Hallen sammanflätar lägenheten på ett naturligt sätt och ansluter direkt mot badrummet, vardagsrummet, matsalen samt den stora sovrummet. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och badkar. Ljust vardagsrum med stora fina spröjsade fönster och en helt fantastisk grön kakelugn, från vardagsrummet når du det lilla sovrummet lämpligt som t.ex. barnrum eller kontor. Matsalen känns verkligen som lägenhetens hjärta, måste upplevas på plats. I fin kontakt med matsalen når du köket som är praktiskt med både under och överskåp. Sist men inte minst har vi ett rymligt sovrum med inbyggda garderober, ett mäktigt fönsterparti och ett par tidstypiska dubbeldörrar ut till lägenhetens balkong i Syd-väst läge som sträcker sig runt gaveln på huset och bjuder på sol stora delar av dagen i två vädersträck.

Lägenheten håller genomgående hög standard med helkaklat badrum, fiskbens-parkett fina karakteristiska detaljer bevarade. Gott om förvaring finns, både i klädkammare och inbyggda garderober med skjutdörrar. Utöver gott om förvaring inne i lägenheten finns också två tillhörande förråd, ett på vinden och ett i källaren. Optimalt för dig i behov av extra förvaring. I källaren finns gemensamt trivselrum med bastu och tvättstuga.

På Väster har du gångavstånd (mindre än 1km) upp till citykärnan, resecetrum och inte minst mysiga Vasastan med kafé, livsmedelsbutik och apotek. Bussförbindelser finns en kort promenad bort och tar dig med enkelhet vidare till t.ex. city eller vidare till Universitetet.

På notar tar vi ansvar för att minska smittspridningen. Därför anpassar vi visningen efter rådande situation, föranmälan krävs. Kom endast på visning om du är helt frisk. Boka in dig på visningen via funktionen "boka online" på vår hemsida. Vi ställer inte in, vi ställer om - varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.