Mangårdsvägen 19

Visättra, Huddinge Se på karta

1 995 000 kr

1 745 000 kr +14%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
1993
Förening
BRF Visättra Ängar nr 3
Om föreningen
Avgift
6 142 kr/mån
Driftkostnad
6 360 kr/år
Pris/m²
22 167 kr/m²

Välkommen till denna 3,5:a i gott skick i fantastiska Visättra. Bostaden erbjuder 90 kvm och är ursprungligen en 3:a men har efter ombyggnad fått ett extra rum som idag används som sovrum. Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter och stora ytor i varje rum. Bostaden har en stor balkong i västläge som ger de bästa förutsättningarna till sol från eftermiddag till kväll.

I Visättra bor du med närhet till både staden och Flemingsbergsskogens naturreservat samt strålande kommunikationer som med pendeltåg tar dig till Stockholms central på 18 minuter. I närheten till bostaden finns en mindre livsmedelsaffär samt ett ICA maxi inom tio minuters promenadavstånd.

Flemingsberg är ett växande område som man har stora planer för. Bland annat planeras här för bygge av både tvärbana och en arena för 16 000 besökare. Med andra ord är Flemingsberg ett område där det satsas stort och en smart plats att köpa bostad i.

Bostaden passar även för dig som är student eller har studieplaner med Södertörns välrenommerade högskola tio minuters gångväg bort. Närheten till både naturen och city gör den här bostaden till ett perfekt alternativ för den som lever en aktiv livstil. För barnfamiljerna finns här tre förskolor, grundskola samt Visättra sportcenter med hall, idrottsplatser och en frisbeegolfanläggning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Huddinge