Södra hunnetorpsvägen 82A

Adolfsberg, Helsingborg Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1969
Förening
HSB BRF Adolfsberg i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
4 235 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
19 938 kr/m²

Trivsam bostad med inglasad balkong.

Hall med garderob. Köket är modernt med en trevlig matplats vid fönster. Härifrån nås den ljusa, inglasade balkongen. Här kan du njuta av morgonkaffet eller eftermiddagsfikat.

Vardagsrummet är i bra storlek och har utsikt över grönområde utanför. Det finns plats för såväl soffa som matmöblemang om så önskas.

Det finns två sovrum, varav det ena lite större. Badrummet har badkar och fönster, praktiskt för vädring och extra ljusinsläpp. Även en klädkammare ryms i bostaden. Klädkammaren används som ett extra litet sovrum idag.

Föreningen har ett väl uppbyggt gym som kan nyttjas fritt av bostadsrättsinnehavarna. I området finns gott om grönområden samt flera lekplatser med massvis av skojigheter för de mindre.

Välkommen hem!

_____________________

Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Sanja Dedic, på 0733-585 729eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
• Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
• Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg