Nyproduktion

Brf Sjöparken, lgh A5-1

Alvesta kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 7, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Sjöparken i Alvesta
Om föreningen
Avgift
3 574 kr/mån
Pris/m²
19 217 kr/m²
Nyproduktion

Brf Sjöparken ligger välplacerat på centralt läge och precis invid sjön Salen i Alvesta. Här erbjuds allt från den mindre ettan om ca 33 kvm till den stora fyran om ca 102 kvm, något som passar för alla åldrar eller olika skeden i livet. Bostäderna är ytsmarta och moderna där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Öppen eller delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar generösa sociala ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. I 3:orna och 4:orna finns dessutom en extra wc. Samtliga lägenheter får en inglasad balkong och i markplan även en egen täppa. De flesta får magnifik utsikt över sjön och dess fina omgivningar.

Grundutförandet är klassiskt och stilrent för att passa väl ihop till de flesta inredningsstilar. All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt kommer det finnas möjlighet att sätta egen prägel genom tillval i den nya bostaden.

Till varje lägenhet hör ett eget förråd och dessutom finns en härlig uteplats på gården med anslutande bastu- och relax som de boende får nyttja. I området kommer det finns både carports och parkeringsplatser som kan hyras. Här är praktiskt gångavstånd till det mesta Alvesta erbjuder - såsom tågstation/busstation, båtplats, gym, mataffär, butiker, bageri och trivsamma restauranger.

Vilken bostad passar just dig eller din familj bäst? Kontakta mäklaren om du önskar ett personligt möte.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Alvesta

Kontakt

Rebecca Birgersson

Svensk Fastighetsförmedling Alvesta
Mäklare Rebecca Birgersson, Svensk Fastighetsförmedling Alvesta
+46708276898