Styrbjörnsvägen 26

Aspudden, Stockholm Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1948
Förening
HSB BRF Styrgåsen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 056 kr/mån
Pris/m²
67 155 kr/m²
Antal besök
1 717
Dagar på Hemnet
5

Välkommen hem,
till denna ytsmarta 3:a med väl avväga rum.

-Tillträde nov/dec
-Stabil HSB-förening
-Stambytt
-Diskmaskin och tvättmaskin
-Nära kommunikationer och service
-Nära grönområden och vatten

Med ett mycket populärt och lugnt läge i Aspudden ligger denna bostad. Närhet till Aspuddens centrum med T-bana (röd linje). Hägerstensvägen trafikeras dessutom av flertalet busslinjer. Vid Aspuddens centrum med omnejd finns ett stort utbud av bl.a. restauranger, caféer, blomsteraffär, bagerier och frisör. Vid centrum finns en livsmedelsbutik (ICA Aspudden - öppet till 23 alla dagar).

Psst* I gränslandet mellan Örnsberg och Aspudden har det även öppnat en italiensk delikatessbutik - Det goda från Italien. I Fenix gamla lokaler på Hägerstensvägen erbjuder nu Giacomo och hans pappa Carmine Arricale en butik som bland annat säljer italienska ostar, pesto och salamikorvar.

Ett stenkast bort från bostaden finns populära Aspuddsparken med 4-H gård och minigolfbana. Aspuddsparken har också en helt nybyggd lekplats som är mycket populär med stor barnbassäng för utebad på sommaren. Aspuddsparken är en av Stockholms ytterstads populäraste parker med cirka 130 000 besökare om året.

Runt hörnet ligger Mälaren med klippbad, strandpromenader och småbåtshamnar I grönområdet Vinterviken (Gröndal) finns badbryggor, ett trädgårdscafé samt Markus Aujalay restaurang Winterviken. Även mycket kort avstånd till badplats vid sjön Trekanten (plogad skridskobana vintertid).

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.