Parkvägen 7

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Nej
Byggår
2015
Förening
BRF Stenfalken
Om föreningen
Avgift
4 219 kr/mån
Pris/m²
48 654 kr/m²

Exklusiva material i öppen planlösning med köksö & två stora inglasade balkonger på bästa solläget. Här har du en 3:a utöver det vanliga med perfekt planerade ytor, en hög materialstandard som är genomgående och ett härligt ljusflöde som strömmar in från de stora fönsterpartierna.

Vardagsrummet öppnar upp sig mot köket där köksön blir en fokuspunkt i rummet. Med sin ljusa stenbänk och gedigna förvaring nedtill är den lika praktisk och estetisk tilltalande. Ön ger ytterligare arbets- och avlastningsyta och gör sig perfekt till bullbaket eller middagsbjudningen. Stenbänken återfinns i en mörkare ton även i övriga köksdelen och detta kök blir en fröjd för matfantasten med all sin yta.

Den öppna planlösningen har en perfekt och möbelvänlig form då vardagsrumsdelen har flera fönster åt två olika väderstreck men fortsatt bra möjligheter för praktisk möblemang av en större soffa och TV.

Den privata delen med båda sovrummen samt badrummet ligger separat från den sociala delen. Båda sovrummen är bra i storlek med plats för både en större säng och förvaring. I det mindre rummet finns även en av bostadens två stora balkongen. Den är inglasad och går att möblera upp med olika zoner på grund av sin generösa storlek.

Badrummet ligger nära sovrummen. Här har man kostat på sig exklusiva materialval. Väggarna är klädda i marmormönstrade stora plattor och golvet i en mörkare klinker. Det finns en praktisk arbetsbänk med skåp ovan och en tvättmaskin och torktumlare nedan. Badutrymmet är generöst med badkar och frostat stänkskydd.

I lägenheten finns även en klädkammare med ett fönster. Varför inte skapa ett separat kontor här eller använda det som förråd - utrymmet kan helt enkelt anpassas efter dina behov.

Är det viktigt med exteriör för dig har du kommit till den rätta lägenheten. Förutom den inglasade balkongen från den ena sovrummet har du även ytterligare en stor inglasad balkong från vardagsrummet. det bästa är också att balkongen ligger från två olika håll och gör därför att du alltid kan välja en skönt solläge, dagtid som kvällstid.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.