Bergdalsgatan 29

Bergdalen, Borås kommun Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Vyn Bergdalen
Om föreningen
Avgift
3 673 kr/mån
Pris/m²
42 397 kr/m²
Antal besök
3 708
Dagar på Hemnet
30

Välkommen till Bergdalsgatan 29 och VYN Bergdalen!

Redan från säljstart har det nybyggda projektet VYN Bergdalen varit otroligt populärt och nu ges möjligheten att köpa en av de eftertraktade treorna. Lägenheten har en naturlig och smart planlösning där du redan i hallen möts av generös takhöjd om 2,57m och ett snyggt slitstarkt klinker på golvet. Från hallen tar man sig vidare in i lägenheten som sedan öppnar upp sig i en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Samtidigt finns även två sovrum, naturligt placerade mellan hall och vardagsrum.

Förutom en bostad med hög materialstandard, trivsam lägenhet, stort helkaklat badrum i modern stil, fantastiskt ljusinsläpp och en balkong i söderläge har man även i föreningen en lyxig relaxavdelning med bastu. Med dryga 10 minuters gång når man centrum samtidigt som man på Bergdalsgatan bor nära skog och natur i form av populära Kypesjön och alla härliga vandringsstråk genom skogen. Här har man även en lekplats några hundra meter bort vid Karpdammen som förutom bidrar till en härlig omgivning även är ett populärt ställe för mindre skridskoåkning på vintertid.

Värderar man närhet till natur, hög standard på sitt boende, ett lugnt område men samtidigt vill vara nära centrum och skola, då är denna bostad helt perfekt!

Vid intresse, anmäl dig till visning via hemsidan eller genom att kontakta ansvarig mäklare.

Välkommen Hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Carl Andersson

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Carl  Andersson, SkandiaMäklarna Borås
0733358009