Björsbergsvägen 55-61

Bjursås, Falun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Avgift
2 500 kr/mån
Pris/m²
29 167 kr/m²
Antal besök
4 910
Dagar på Hemnet
4

På grund av ett redan stort intresse så kommer reservationer av lägenheterna att ske löpande innan visningsdagen. Kontakta fastighetsmäklare Fredrik Smedman enligt nedan för mer information.

Här presenterar vi 16 bostadsrättslägenheter med priser från 1 750 000 kronor till 2 100 000 kronor (se läge samt prislista längst ner i bildflödet) i Carl Von Linnéstugorna, alldeles invid värdshuset med harmoni och tradition i klassisk dalamiljö. De synnerligen välbyggda husen från Forsgrens Timmerhus håller genomgående god standard med betongbjälklag, fint spröjsade fönster och röda träpaneler med inramande vita knutar.

I lägenheterna ryms en skön känsla mellan det närproducerade hantverket samt det moderna, bekväma och funktionella. Lägenheterna har in i minsta detalj skapats för förstklassiga upplevelser tillsammans med familj, vänner och kollegor i avkopplande miljö oavsett tid på året. Vare sig man föredrar skidåkning, vandring, bad eller "bara vara" så finns möjligheterna runt hörnet.

Efter dagens värv är det bara att välja mellan en skön stund i eftermiddagssolen på uteplatsen eller balkongen, kontemplation framför en hemtrevligt knäppande brasa eller varför inte en härlig bastustund. Eller varför välja, här finns ju allt!

INTERIÖR
En välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och klinkergolv möter parkettgolvet i vardagsrummet. Hallen har precis som övriga rum ljusa färgsättningar och sätter genomgående stilen i bostaden. Traditionellt, ljust, trevligt och sparsmakat.

Vardagsrummet har en öppen planlösning och kamin med hög mysfaktor. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen/uteplatsen. Rummet är lättmöblerat med en hörnsoffa och väljer du en bäddbar soffa får du extra sängplatser. Lägenheterna har utsikt över sjön Bjursen och den mysiga stranden med långgrund badplats.

Med två rymliga sovrum, 7 bäddar passar huset även för den stora familjens behov. Det fullt utrustade köket med vita snickerier har bänkskiva av trä med ovanliggande diskho i rostfritt stål. Spisen med fullstor häll, ugnen, diskmaskinen och diskhon, gör köket både lättarbetat och effektivt.

Våtrummen är väl genomtänkta där duschplatsen samsas med bastun på den ena sidan och wc med tvättställ på den andra sidan. Våtutrymmen har olika tätskikt beroende på lägenhet. Det är klinkergolv samt kaklade väggar eller våtrumsmatta och våtrumstapet.

ÖVRIGT
Lägenheterna ligger i huskroppar om fyra lägenheter per hus fördelat i två lägenheter på entrévåningen samt två lägenheter i sutterängvåningen.

Samtliga lägenheter har ski in/ski out läge alldeles intill fyrstolsliften. Lägenheterna är välutrustade med 6+1 bäddar, fullt utrustade kök med matplats för 7 personer, 2 sovrum, braskamin, balkong, uteplats, bastu med dusch, separat wc, torkskåp
och skidförråd. Husen är gediget byggda med bland annat vattenburen golvvärme och betongbjälklag. Fullt möblemang och köksinventarier ingår.

Boendet har goda möjligheter att bli självfinansierat genom ett fördelaktigt förmedlingsavtal via anläggningen med bra beläggning året runt. Förmedlingsavtalet följer med köpet av bostaden i 3 år. Månadsavgiften i den nybildade bostadsrättsföreningen utan banklån är preliminärt 2500kr/lgh.
Vidare kan man teckna ett serviceavtal med anläggningen rörande skötsel och underhåll. Sammantaget ger detta möjlighet till ett bekymmerfritt boende.

ANLÄGGNINGEN
I Bjursås finns förutsättningar för härliga upplevelser och nya minnen på ett smidigt och mysigt sätt.
Här finn

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Dalarna

Kontakta mäklaren

Fredrik Smedman

Bjurfors Dalarna
Mäklare Fredrik Smedman, Bjurfors Dalarna
023-13 330

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 13
    mar
    Lör 13 mar kl. 10:00–16:00
    Endast bokade visningar! Kontakta fastighetsmäklare Fredrik Smedman 0705681330. På grund av ett stort intresse så kommer reservationer av lägenheter att ske löpande innan visningsdagen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.