Per albin hanssons väg 56A

Blekingsborg, Malmö kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 11, hiss finns
Byggår
1958
Förening
HSB BRF Blekingsborg i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 975 kr/mån
Pris/m²
30 809 kr/m²

Välkomna till nionde våningen och denna välplanerade bostad på populära Blekingsborg! Föreningen levererar el till bostadsrätterna och avläser elmätarna kvartalsvis, förbrukad el faktureras tillsammans med bostadsrättens årsavgift en gång per kvartal på hyresavin. Detta bidrar till att du betalar betydligt billigare el än om du hade eget avtal. Föreningen har en låg belåningsgrad under 2021 som låg på 4521 kr/kvm.

Lägenheten har en otroligt bra planlösning med en oslagbar balkong i västerläge. Förutom den fantastiska balkongen består lägenheten av lättmöblerade rum och bra ytor. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2022 där köket renoverades, renoverat badrum, nytt golv i hela lägenheten och bostaden spacklades och målades i moderna ljusa färger. En bostad som definitivt måste upplevas på plats.

Allt detta ett stenkast bort från köpcentrumet Mobilia som har ett mycket brett serviceutbud. Här finns både livsmedelsbutiker, shopping, apotek, gym, systembolag m.m. Det finns flertalet förskolor och skolor i närområdet och föreningens mysiga innergård består av fina grönområden och lekplatser. På den parkliknande innergården finns det utemöbler och grill som de boende kan njuta av sommaren. Läget är optimalt för den som pendlar med bil eller kollektivt. Positioneringen ger direkt access till Malmös inre och yttre ringvägar mot både Trelleborg, Lund och Köpenhamn. Kort och gott - ett riktigt superläge.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Gustav Cagmo

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Gustav Cagmo, Bjurfors Malmö Öster
0701-64 67 04