Kommande

Maskinistvägen 11

Bolinder strand, Järfälla kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Bolinders Terrass
Om föreningen
Avgift
4 300 kr/mån
Pris/m²
47 877 kr/m²
Kommande

*** KOMMANDE FÖRSÄLJNING ***

*WOW-Känsla direkt när du kliver in!
* Inglasad balkong med utsikt över Mälaren
*Eleganta materialval
*Märkeskök från Vedum
*Smart och väl tilltagen planlösning
*Gott om förvaring

Varmt välkommen till denna nyproducerade och unika bostaden i Bolinder Strand, med 5 minuters bekväm promenad till tåget! Detta är en välplanerad och fräsch lägenhet med balkong i sydvästläge där man njuter av solnedgången över Mälaren. Huset uppfördes 2020 så här erbjuds en bostad i absolut toppskick, som dessutom uppdaterats efter inköp med modern duschvägg, nya blandare med mera. Utöver det har man även installerat takhängd (skorstensfri) braskamin som ger en underbar känsla i den öppna planlösningen. Öppen planlösning med bra plats för matbord mellan köket och vardagsrummet. Bra med förvaring med klädkammare och inbyggda garderober i båda sovrummen. Förråd i källaren och bilplats med separat kö i förening. Söker man boende i Bolinder Strand men ändå vill ha nära till kommunikationer är det här perfekt boende för dig, från bostaden promenerar man till tågstationen på några minuter och pendeltåg tar dig till Sthlm på ca 24 min.

Bolinder Strand är ett mysigt område med direkt närhet till Mälaren med båthamn, strandpromenad, ångbåtsbrygga och badplatser både med sandstrand och från klipporna. Här bor du i en industriromantisk miljö, där gamla k-märkta byggnader från 1900-talet på ett smakfullt sätt blandas med modern arkitektur. Idag är det ett attraktivt och lugnt bostadsområde i Mälarens närhet där industrilokalerna i tegel med sina karaktäristiska trappstegsgavlar har bevarats. Området är rena drömmen för den båtintresserade med både Piluddens båtklubb och Kallhälls båtklubb samt marinan bara en kort promenad från bostaden.

Träningsmöjligheterna är många med Extremfabriken, Friskis&Svettis och elljusspåren i Görvälns naturskyddsområde utanför knuten. Kallhälls Centrum är i ett expansivt läge med nybyggd pendeltågsstation med högfrekventa avgångar till och från Stockholm City var 7-15 min, Coop och ICA. Med bil eller buss tar ni er enkelt till populära Barkarby handelsplats med bland annat IKEA och Barkarby Outlet. Nära E18, Arlanda, buss och pendeltåg, och med byggnationer för T-bana till Barkarby, ligger Kallhäll i ett kommunikationsnät med största möjligheter.

OMRÅDE
I Bolinders Terrass bor du nära förskola, skola och centrum. Till Stockholms central tar du dig på cirka 25 minuter med pendeln. En stor fördel med boendet i Bolinders Terrass är närheten till vatten och vackra naturområden. Här finns Görvälns naturreservat med fina vandringsleder och elljusspår, Järvafältets enorma möjligheter till naturupplevelser. Kallhällsbadet med sin fina sandstrand är ett populärt mål för badsugna vuxna och barn. Väljer du att promenera längs strandpromenaden åt Stäket till tar det cirka 10 minuter att komma till Bonäsbadet. Även här finns fin sandstrand och bra badmöjligheter. I närområdet finns två fina utegym, Bonäs utegym och Kallhällspårets utegym.
Närheten till Mälaren bjuder oss på möjlighet till båtturer under sommaren. Boka en resa med båten från Ångbåtsbryggan vid Bolinders strand till Björkö, Birka eller Sigtuna eller varför inte en kryssning med räkbuffé eller tacosbuffé. I industriområdet finns Bolinder Strands Krog som öppnade under våren 2020. Där finns dagens lunch och kvällsöppet med kvällsmeny. Cirka 3 kilometer bort finns Görvälns slott där man både kan äta och bo. Det finns även matställen i cen

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Seydo Aydogan

Notar
Mäklare Seydo Aydogan, Notar
0708 99 79 05
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.