Strandpromenaden 9

Centrala Strömstad, Strömstad Se på karta

3 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
93 m²
Byggår
1929
Förening
BRF Gutor
Om föreningen
Avgift
4 103 kr/mån
Driftkostnad
6 420 kr/år
Pris/m²
35 484 kr/m²

Med ett läge som inte lämnar något ytterligare att önska finner vi denna inbjudande bostadsrätt mitt i centrala Strömstad! Varmt välkomna till ett välplanerat hem med mycket charm och stilren interiör. Vi bjuds här på en härlig takhöjd samt stora fönsterpartier som vetter mot havet och hamnen. Bostaden är fördelad på två sovrum, klädkammare, kök med goda förvaringsmöjligheter, badrum samt ett väl tilltaget sällskapsrum med utgång till balkong med havsutsikt.
Här startar man med fördel dagen med en kopp kaffe på den soldränkta balkongen och låter ögonen vila på havet och hamnen. När kvällen kommer bjuder utsikten från balkongen på en hänförande solnedgång i horisonten.

Att bo på den här adressen ger dig den unika kombinationen av direkt närhet till stadslivet med sina restauranger och butiker, grönområden, vatten och svalkande salta klippbad. Detta är ett trivsamt boende som bör upplevas på plats!

För att lämna ert intresse redan idag eller för vidare information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö eller Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709-755789 el. +46 (0) 709-755788

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare