Granitvägen 30A

Centrala Tyresö, Tyresö Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Byggår
1964
Förening
BRF Solhöjden i Tyresö
Om föreningen
Avgift
4 478 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
24 938 kr/m²

- Optimalt planerad med alla kvadratmeter på rätt ställe
- Högt belägen med vacker utsikt
- Påkostat kök med granitbänkskiva och massiva ekluckor
- Ljus in från två väderstreck
- Stabil förning samt att föreningen har ca 90 hyresrätter kvar (dolt kapital)

Nu saluförs denna fantastiska 3 rok på våning 2 med balkong i bästa solläge. Ett stort helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch samt wc. Bostaden innehar även en klädkammare samt två sovrum. Rymligt och stilfullt kök med matplats för en bekväm vardag och påkostad maskinell utrustning för smidig matlagning. Matplatsen ligger intill fönstret med fin utsikt över parkliknande innergård. Vardagsrummet är stort och rymmer precis de möbler ni vill ha i ert vardagsrum. Antingen har ni ett stort matbord eller en stor soffa tillsammans med en skrivbordshörna, lekhörna eller bibliotek. Endast fantasin sätter gränser!

Det stora sovrummet rymmer med lätthet både en större säng och har utgång till balkong och det mindre fungerar utmärkt som barnrum samtidigt som garderobsutrymmet redan är löst med klädkammaren. Tack vare att huset ligger högt belägen har rummen minimalt med insyn och livet hemma blir precis så där harmoniskt som man önskar. Lägenheten är genomgående i bra skick med gedigna materialval och trevliga inslag som ger lägenheten karaktär.

På Granitvägen 30A blir du en del av Brf Solhöjden. Föreningen har totalt 508 lägenheter varav ca 90 fortfarande är hyresrätter (dolt kapital) och har en god ekonomi. Från Granitvägen 30A är det gångavstånd till bl.a. Tyresö Centrum, Idrottshall, skolor och förskolor och skogsområden. Här bor du ett lugnt och naturskönt område med närhet till både promenadstråk och goda kommunikationer för den som vill röra sig närmare Stockholms puls. Med buss tar ni er till Gullmarsplan på 17 minuter och i rusning går bussar till Stockholm C på 30 minuter. Tyresö Centrum erbjuder mataffärer, apotek, tandläkare, vårdcentral, restauranger, pizzerior, klädaffärer, bankkontor.m.m.

För den idrottsintresserade finns allt möjligt så som inomhushall för både ishockey och bollsport. Idrottsplats med fotbollsplan finns på Tyresövallen och på promenadavstånd nås både golfbana och ridhus. Till trevliga Alby Friluftsgård med badplats och löparspår är det cykelavstånd och bilväg bara några få minuter med parkering ända fram.

Missa inte denna fantastiska lägenhet! Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta