Södra Fiskargatan 6 B

Centralt / Islandsplan, Gävle Se på karta

1 620 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Energiklass
D
Avgift
3 438 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
24 545 kr/m²

Mycket centralt läge, nära till Resecentrum och ca 5 minuters gångavstånd till Stortorget. Här är det bara att flytta in! Nyrenoverad och välplanerad lägenhet på 3 rok. Bostadsyta 66 kvm. Balkong mot gården i västerläge mot Bostadsrätt. Avgift 3.438 kr per månad inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg.
Badrummet är helt nytt och har klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar och infällda spotlights i innertaket. Köket är också helt nytt och har fullständig maskinell utrustning i rostfritt. Parkettgolv i övriga rum. När man kliver in i hallen så märker man att lägenheten har en högre takhöjd (2,70m), som skapar en härlig rymd.
Under hösten 2020 har bygganden genomgått en stor renovering, nämnas kan; nya vatten och avloppsledningar, målning av fasaden, nytt yttertak, nya fönster, balkongrenovering, renovering av tvättstugan, målning av trapphusen, nya säkerhetsdörrar till lägenheterna m.m.
Föreningen förfogar på den egna fastigheten 18 st parkeringsplatser som uthyres till föreningens medlemmar (separat kö).
Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.