Godsgatan 5

Centralt, Norrköpings kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89,3 m²
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Mässingen i Norrköping
Om föreningen
Avgift
5 052 kr/mån
Driftkostnad
10 529 kr/år
Pris/m²
35 778 kr/m²

Med ett av föreningens bästa lägen bor du nära händelsernas centrum i den populära föreningen Brf Mässingen.

Närheten till det mesta är så klart en stor fördel här på Godsgatan. Runt hörnet från Motala Ström har du restauranger och butiker med postombud, mataffärer och folkliv i kvarteren runtomkring. Du når centralstation på strax över minuten och Norrköpings centralaste stadsdelar på under tio minuter. Men jag kan inte understryka det nog, njut av närheten till Motala Ström.

När gäster hälsar på finns Scandic hotell som ligger på bekväma 100 meters avstånd. Kanske känner du för att unna dig själv en hotellfrukost - passa på!

Som boende i stan så mycket få lägenheter helt utan insyn. Men som boende högst upp i huset får du ut mest av privatlivet. Det finns en rymlig balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Lägenheten är för dig som älskar att bo där det händer, men gärna åtnjuter lugn när du känner för det. Gatan ligger centralt och det finns närhet till både uteliv och restauranger men när du känner dig klar för aftonen tar du bara hissen upp och stänger dörren. Tystnaden och lugnet är total.

När dörren slår igen känns citylivet långt bort. Med två tilltagna sovrum, ett rymligt badrum, och kök och vardagsrum med braskamin i härligt öppen planlösning är detta hem som gjort för såväl privat vardag som sociala festligheter.

Vid upplåtelsen av bostadsrätterna kunde köparna välja att betala en högre insats för en lägre avgift eller en lägre insats med en högre avgift. Lägenhet 1251 köptes med den högre insatsen och den låga avgiften.

Välkommen upp till ett av föreningens bästa lägen, en förening som placerad på en av Norrköpings smidigare adresser!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Per Petersson

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Per Petersson, Fastighetsbyrån Norrköping
011-13 44 83