Kungsgatan 52B

Centralt, Örebro Se på karta

1 990 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84,5 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1930
Förening
BRF Grundläggaren 5
Om föreningen
Avgift
4 754 kr/mån
Driftkostnad
8 172 kr/år
Pris/m²
23 550 kr/m²
Antal besök
5 850
Dagar på Hemnet
13

- Juridisk person accepteras! -

Varmt välkommen till Kungsgatan 52B beläget centralt i Örebro. Här bor du med ett fantastiskt läge. Gångavstånd till restauranger, affärer, sporthallar och idrottsarenor är en självklarhet för dig som bor här.

Här öppnas en unik möjlighet att förvärva en lägenhet med äldre karaktär och stort användningsområde. Lägenheten är idag en etage-lägenhet i två plan på 84,5kvm som präglas av anor från 1930. Utöver unik karaktär, högt i tak och ett av stans bästa lägen så finns dessutom möjlighet att dela av lägenheten till två mindre lägenheter på 42-43kvm, stämmobeslut finns för detta och bygglov är godkänt och finns bifogat i annonsen. Mer info om detta under fliken "renoveringar" längre ner på vår hemsida.

Lägenheten präglas av tidlösa materialval i form av fint trägolv och ljusa ytskikt. Bra förvaringsmöjligheter finns dessutom i form av flertalet inbyggda garderober/linneförråd samt ett tillhörande förråd i källarplan. Innergården bjuder på en fantastisk gemensam trädgård som måste upplevas! Denna lägenhet lämpar sig för dig som söker en exklusiv och charmig etagelägenhet med stor karaktär, mitt i centrala Örebro! Möjligheten att dela av lägenheten till två mindre gör detta till en unik möjlighet för dig som söker ett projekt i centrum.

Centralt i Örebro hittar du allt från förskola, skola och gymnasium till restauranger, affärer, idrottsanläggningar och sporthallar. Här har du gångavstånd till allt! Passa på att gå på visningen, denna lägenhet måste upplevas på plats!

På notar tar vi ansvar för att minska smittspridningen. Därför anpassar vi visningen efter rådande situation, föranmälan krävs. Kom endast på visning om du är helt frisk. Boka in dig på visningen via vår hemsida. Vi ställer inte in, vi ställer om - varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Sjösten

Notar
Mäklare Andreas Sjösten, Notar
0761-80 24 11
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.