Restalundsvägen 16D

Centralt öster, Örebro kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Park Arena
Om föreningen
Avgift
4 208 kr/mån
Driftkostnad
2 460 kr/år
Pris/m²
38 153 kr/m²

Våning tre! Varmt välkommen till Restalundsvägen 16D beläget med bästa läge i centrala Örebro. Här bor du på våning tre med fantastisk balkong och gångavstånd till centrum.

Välkommen till en Svanenmärkt förening! Vilket innebär att både byggprocessen och material uppfyller kraven för Svanenmärkningen, vilket resulterar i att klimatpåverkan blir så liten som möjligt. Lägenheten håller genomgående hög standard och präglas av ett exklusivt intryck med ljusa ytskikt och påkostade materialval. Här bor du med en stor balkong i soligt söderläge. Lägenheten präglas av tidlösa materialval i form av vita köksluckor, rostfria vitvaror och parkettgolv i hela bostaden. Bra förvaringsmöjligheter finns dessutom i form av en walk in closet.

Denna lägenhet lämpar sig för dig som söker ett bekvämt boende med hög komfort på en av Örebros bästa adresser. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud av bredband och TV.

I området Centralt/Öster bor du mitt i centrum. I kvarteret hittar du Behrn Arena som bjuder på bland annat allsvensk fotboll och SHL-Hockey. Runt knuten finns även gym, simhall och restauranger. Österut ligger naturreservatet Rynningeviken/Oset med möjligheter till trevliga promenader, utflyktsalternativ och vintertid även skridskoåkning. På öster/centralt har du självklart nära till flertalet förskolor och skolor. Till universitetet är det endast 2,5 km.

Passa på att gå på visningen och upplev den häftiga atmosfären samt den fina balkongen.

å notar tar vi ansvar för att minska smittspridningen. Därför anpassar vi visningen efter rådande situation, föranmälan krävs. Kom endast på visning om du är helt frisk. Boka in dig på visningen via vår hemsida. Vi ställer inte in, vi ställer om - varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020