Himmelriksgränden 2

Centrum, Helsingborg Se på karta

3 485 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
1872
Förening
Riksbyggen BRF Minerva 27
Om föreningen
Avgift
5 755 kr/mån
Pris/m²
35 561 kr/m²

Varmt välkommen till Himmelriksgränden 2 och en underbar bodröm att verkligen längta hem till. Här erbjuds nu en fantastiskt fin gavellägenhet i mysig gränd alldeles nedanför landborgen. Här bor man högt upp i huset med en charmig utsikt över vackra takåsar och pittoresk innergård alldeles nedanför köksfönstret.
Hörnläget med flertalet stora fönster och den öppna planlösningen i kombination med mycket generös takhöjd gör att det känns mycket inbjudande. Här finns förutom ljuset gott om utrymme för stora sällskap, middagsbjudningar och annat mysigt häng med familj och vänner. Lägenheten har en inbjudande hall och en välkomnande känsla direkt man kliver över tröskeln.
Köket renoverades 2019 och inbjuder verkligen till både matlagning och samvaro och har massor av praktisk förvaring i skåp och lådor. Mysig matplats och öppet in till vardagsrummet. Fina sovrum med genomtänkt förvaring och badrummet som gjordes om 2019 och känns ovanligt rymligt.

Här ges möjligheten att bo i ett charmigt område i den äldre delen av Helsingborg. Fastigheten uppfördes som
ett tryckeri till Helsingborgsposten och har mycket atmosfär. Sommarkvällar kan man njuta av på den mysiga innergården. Här finns lugnet och sommartid placeras gemensamma utemöbler, grill och vackra blommor ut på gården för alla att nyttja.
Utanför porten har man direkt närhet till trevliga caféer, restauranger, butiker och för den som pendlar är det bara en kort
promenad ner till Knutpunkten. Dessutom finns den omtyckta Kärnanparken på nära avstånd, där många njuter av soliga
dagar, fina promenader och utsikten över Helsingborg!

Läs mer hos mäklaren