Hisingsgatan 4A

Djurgården, Eskilstuna kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Sergeanten 1
Om föreningen
Avgift
3 968 kr/mån
Pris/m²
27 071 kr/m²

Sällsynt tillfälle att förvärva en mycket trevlig trerummare med lugnt läge invid Hisingsbacke mitt i det mycket eftersökta Djurgårdsområdet. Stor, terrassliknande balkong med morgon- och förmiddagssol. Entré via säkerhetsdörr i stål. Hall med bra förvaring i en liten klädkammare. Fräscht, helkaklat duschrum. Fint kök i ek med påkostade maskiner. Vardagsrum med fiskbensparkett. Två bra sovrum. Snabbt bredband (fiber) finns installerat. Till lägenheten hör hela 4 förråd (två vindsförråd och två, mindre matkällarförråd.)

Brf Sergeanten 1 är en ursprunglig förening med god ekonomi och en låg belåningsgrad om 3 537 kr per kvm. I föreningen finns 8 lägenheter. Föreningen är stambytt (avlopp-, vatten- och elstammar).

Kring Djurgårdens attraktiva kvarter har man ett vackert grönområde med promenadstråk och en stor gräsyta för grill och lek. Man har även nära till Sveaplan C där det finns en välsorterad mataffär med bra öppettider och ett träningscenter. Längs den korta promenaden mot centrum möter kaféerna och butikerna i Gamla staden. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Henrick Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Henrick Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
070-244 94 76