Ekhagsvägen 7

Ekhagen / Norra Djurgården, Stockholm Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Ja
Byggår
1935
Förening
BRF Seglet 1
Om föreningen
Avgift
3 796 kr/mån
Pris/m²
65 972 kr/m²
Antal besök
2 948
Dagar på Hemnet
12

Här bor ni en minuts promenad från bad och båtbryggor och med tunnelbanan tar ni er in till city på bara några minuter.

Lägenheten är i mycket gott skick och genomgick för bara ett fåtal år sedan en total renovering. Mycket social och trevlig planlösning.

Ekhagen är en undangömd funkis-fristad, med en aura av naturromantik omkring sig.

Bostadsområdet som ligger i Norra Djurgården byggdes år 1935-1938 med fyravåningshus i funkisstil. Arkitekt Björn Hedvall som gjorde stadsplanen har även ritat en del av husen.

Det finns elljusspår för löpning och härliga cykelrundor. Vintertid prepareras närområdets skidspår och Brunnsvikens is plogas glasklar för de med långfärdsskridskor. I populära Frescatihallen finns det badminton- och tennisbanor samt gym.

På helgerna kan ni strosa omkring i den Bergianska trädgården för att lära er mer om växter eller äta en god lunch i någon av de fina byggnaderna, hälsa på djuren på Stora Skuggans 4H-gård eller besöka Naturhistoriska Riksmuseet och den stora biografen Cosmonova. Bockholmen Hav & Restaurang som ligger i en charmig sekelskiftsvilla en kort promenad från lägenheten är ett av Stockholms bästa brunchställen och ett givet val för mysiga middagar.

Till ICA går ni på ca 5 min och det är endast en km till Universitetets station där både tunnelbana och roslagsbanan går. Tunnelbanan tar er till city på några minuter och buss 50 tar er till Odenplan på ca 10 min.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019