Fabriksgatan 35

Gårda, Göteborgs kommun Se på karta

2 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1986
Förening
BRF Tornhuset
Om föreningen
Avgift
6 589 kr/mån
Driftkostnad
20 460 kr/år
Pris/m²
29 927 kr/m²

För dig mellan 55-75år finns nu chansen att förvärva en trerummare med söderbalkong i centrala Göteborg och samtidigt ta del av gemenskapen i härliga Brf Tornhuset. Från hallen välkomnas vi in till bostadens öppna vardagsrum med utsikt mot föreningens vackra innergård. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong där soliga dagar avnjuts. Bostaden disponeras idag med ett sovrum samt ett elegant valv in till matsalen. Om så önskas finns möjlighet att återgå till bostadens standard som är två sovrum.

Som medlem i Brf Tornhuset erbjuds man ett unikt socialt boende med flertalet aktiviteter och gemensamma lokaler såsom stor representationslokal, som kan bokas för event, bibliotek, motionssal, bastu, snickarverkstad, musikrum, vävstuga och tre bokningsbara gästrum. Den mycket uppskattade restaurangen i huset serverar lunch 6 dagar i veckan där man kan avnjuta en god lunch i matsalen, alternativt ta med till sin lägenhet. Föreningens trädgårdsgrupp ansvarar och sköter om föreningens prisbelönta innergård som vetter mot Mölndalsån.

Från Tornhuset har man gångavstånd till Göteborgs centrala delar och har stadens evenemangsstråk med Scandinavium, Svenska Mässan, Liseberg, Universeum, Valhallabadet och Ullevi som grannar. Runt hörnet finner ni även populära Ica focus som erbjuder ett brett utbud av livsmedel och smakfulla delikatesser.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Kontakta mäklaren

Sebastian Wiik

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
Mäklare Sebastian Wiik, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
0735-272828

Visningstider

  • 7
    dec
    Ons 7 dec kl. 16:30–17:00
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.