Smedsbacksgatan 6

Gärdet / Östermalm, Stockholm Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Nej
Byggår
1938
Förening
BRF Ordonnansen 3 i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 204 kr/mån
Pris/m²
88 629 kr/m²
Antal besök
1 293
Dagar på Hemnet
5

Välkomna till Gärdets mysigaste 4:a med utsikt över grönska i ett insynsskyddat och mycket tyst läge. Ett perfekt boende för paret eller den lilla familjen som vill bo i lugnet men ändå nära service och kommunikationer. Social planlösning där varje kvadratmeter är välutnyttjad. Nyrenoverat kök i socialt läge med påkostat materialval och mycket förvaring. Genomgående vita väggar och klassisk fiskbensparkett löper längs med de olika delarna. Välkomnande hall med gott om förvaring och avhängning i form av inbyggda garderober. Säkerhetsdörr finns. Vardagsrummet har gott om plats för all tänkbar möblering och stora fönster med lummig utsikt över grönska och takåsar. Här bor ni i ett insynsskyddat läge nära naturen och kan njuta av ert boende i en privat sfär! I vardagsrummet finns även plats för stor matgrupp och under vintertid kan ni njuta av att elda i den charmiga öppna spisen. Bostaden ligger på entréeplan men vetter i souteräng mot baksidan av huset.

Bostadsrättsföreningen Brf Ordonnansen 3 är en bra förening som förvärvade fastigheten 2010 med låga avgifter där värme, vatten och 200/200mbit bredband ingår, tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt vindsförråd för samtliga lägenheter. Äkta förening som även äger marken. Stambyte i badrum genomfördes 2011. Boendeparkering i området 1 100 kr/mån. Bra förening med samtliga stora renoveringarna bakom sig.

Fastigheten ligger på en återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Tunnelbana Gärdet hittas rakt över gatan mittemot huset och likaså populära ICA Gärdet. Flertalet olika restauranger och caféer finns i kvarteren och du hittar både SATS, Friskis & Svettis samt Gärdets utomhusgym en bit bort. Buss 1, 54 och 91 nås på bara minuters avstånd och buss 4 nås vid Tessinparken. Området är lugnt och tyst helt i funkisstil och det är även lätt att hitta parkering på de omgivande gatorna.
På promenadavstånd ligger Tessinparken, Östermalm, Kungliga Tennishallen, Gärdesfälten och Djurgården. Nära avstånd till Karlaplan med dess galleria Fältöversten där ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service erbjuds. Cykelavstånd till både KTH och Universitetet.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    jun
    Sön 20 jun kl. 13:10–13:40
    Föranmälan krävs. Kontakta mig för att boka tid eller boka direkt online.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.