Magnus Isaeus gata 1

Gustavsberg - Porslinskvarteren, Värmdö Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Dreja Porslinsfabriken
Om föreningen
Avgift
3 934 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
44 701 kr/m²

Trivsam och smakfull lägenhet med generös uteplats i soligt västläge, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett och målade väggar. Ytorna disponeras över en rymlig vardagsrumsdel i öppen planlösning med matplats och kök, 2 sovrum mycket förvaring i generösa garderober. Det går att dela av vardagsrummet göra ytterligare ett sovrum.

Gustavsbergs hamn ligger naturskönt beläget med omedelbar närhet till både skogsområden och vatten. Utmed Farstaviken löper Tjustviksrundan, ett promenad och löpspår i riktning mot Baggensfjärden och konsthallen Artipelag. I närbelägna Kvarnsjön finns även insjöbad. För den som vill finns SATS, utegym och Värmdö Yogacenter.

I hamnområdet finns ett stort utbud av kultur och rekreation såsom museum, konsthallar, ateljéer, affärer och minigolf. Vill man äta eller fika finns flertalet restauranger och kaféer samt en deli som drivs av prisbelönta bageriet Delselius som har café i tornhuset. I gästhamnen har man nyöppnade restaurang Kattholmen som tagit plats i gamla elverket och blir en knytpunkt för området med en levande gästhamn. Ett uppskattat besöksmål för båtmänniskor från hela Stockholms skärgård.

I området finns även lekplatser, förskolor, skolor och gymnasium och en väl utbyggd vårdcentral. I direkt anslutning till lägenheten finns busshållplats med god turtäthet mot bland annat Slussen. För den båtintresserade finns möjlighet till båtplats i Farstaviken. I Höjdhagen på andra sidan vattnet finns ytterligare motionsspår, utegym samt Nacka Golfklubb där det vintertid spåras för längdskidåkning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Eleonor Berntsson

Bjurfors Värmdö
0707820028

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 6
    dec
    Sön 6 dec kl. 12:30–13:00
    Bokad visning. Kontakta mäklaren för anmälan.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.