Hagaesplanaden 63

Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Arkitraven
Om föreningen
Avgift
4 662 kr/mån
Pris/m²
91 479 kr/m²
Antal besök
3 862

**KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING**

Cederhusen, ett flerbostadshus i massivträ välkomnar er till en optimalt planerad 3:a!

Bostaden kännetecknas av vackra trädetaljer i ek och ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som präglar varje kvadratmeter. Dess sobra kulörer och genomgående enstavs-parkett i ask gör det enkelt att inreda efter egen smak och behov.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social del i bostaden att inreda med både matplats och soffa. Det trendiga köket går i bostadens genomgående tema med snickerier i ek, kaklat stänkskydd och all utrustning tillhörande din moderna vardag snyggt inbyggt och integrerat. Det stora badrummet disponerar både tvättmaskin, torktumlare och en rymlig duschhörna.
Geonomgående, fina detaljer i form av snickerier i ekfanér skapar en stilfull kontrast till dom ljusa väggarna i vardera rum. Goda förvaringsytor i ett flertal platsbyggda skjutdörrsgarderober tillhörande master bedroom och entrén.

Som medlem i föreningen får ni ta del av en magisk, gemensamma takterrass, en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool. Till alla bostäder hör ett källarförråd. Varmt välkomna på visning!

Område
Cederhusen välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City, en stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Nya Norra Stationsparken blir ett grönskande stråk me lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och ett flertal träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Från S:t Eriksplan har du flygbussar som tar dig direkt till Arlanda. En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2028, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Ronni Mleczkovicz

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Ronni Mleczkovicz, Unik Fastighetsförmedling AB
0767231002

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.