Mejselvägen 42

Hägersten, Stockholms kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
56 m²
Byggår
1944
Förening
BRF Mejseln
Om föreningen
Avgift
4 128 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
50 893 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad och fin 3:a om 56 kvm. 2 bra sovrum, rymligt vardagsrum med fönster åt två håll, charmigt kök och renoverat och snyggt badrum. Belägen i mysigt villaområde endast kort promenad ifrån Telefonplan med full service av butiker, restauranger samt T-bana. Lägenheten kombinerar gammal charm med modern stil. Generös takhöjd om 2,7 meter. Gammalt platsbyggd originalkök kombineras med nyare del, som renoverats med nya luckor och ommålning, fina oljade trägolv (klinkers i hallen) samt solig balkong i västerläge. Renoverat och fint badrum och en praktisk hall med bra förvaringsutrymmen.

Föreningen har en gemensam trädgård med härlig uteplats samt mycket grönska. Underbart att på sommaren kunna sitta ute i trädgården och grilla. Blir som ett extra rum sommartid.Föreningen har även extrabord och stolar samt partytält, inga problem att få plats med en kräftskiva för ca 20 personer. För den som är intresserad av odling så finns här stora möjligheter att odla i 2 pallkragar och jordplätt. Påtaglig villakänsla!

Säljarens egna ord om tomten och uteplatsen: – Är det något jag kommer att sakna är det trädgården, har känts som att ha en egen tomt. Det har blivit mycket grillning, morgonfika, och har varit suveränt när vi haft gäster. Också ett skönt ställe att bara koppla av i, en helt annan känsla än en balkong.

Bra kommunikationer med busshållplats drygt 100 m från huset som tar dig till Telefonplan på endast 3 minuter. Väljer du att promenera är du där på knappt 10 minuter. Från Telefonplan tar du dig med tunnelbanans röda linje till Södermalm på ca 6 minuter och Stockholm city på ca 14 minuter.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christian Malmsäter

BOSTHLM Älvsjö
Mäklare Christian Malmsäter, BOSTHLM Älvsjö
0731470369