Heliosgatan 18C

Hammarby Sjöstad, Stockholm Se på karta

5 090 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF The Village STHLM 2
Om föreningen
Avgift
4 160 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
64 430 kr/m²

OBS! RING GÄRNA SÅ ORDNAR VI PRIVATVISNING
Gavellägenheten vilket ger extrem ljus och rymd. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett otroligt ljusflöde i hela lägenheten. Två generösa sovrum och ett lyxigt badrum.
Välkommen till denna häftiga 3:a . Detta gör att lägenheten har ett exceptionellt fritt och ljust läge. Utöver detta så har lägenheten en underbar balkong med soligt och fritt läge.

Bostaden har modernt kök från Vedum med stilrena luckor och maskinpark från Siemens. Det som utmärker lägenheten är det fria läget med obefintlig insyn samt att lägenheten är exceptionellt ljus.
Vardagsrum och kök med öppen planlösning och access från vardagsrummet till balkongen ger en social och ljus känsla. Ett väl tilltaget masterbedroom samt ett extra sovrum i mycket bra storlek. ÅUtöver detta är lägenheten utrustad med 1 lyxigt badrum.

I hjärtat av Hammarby Sjöstad finner du denna mycket eftertraktade och nyproducerade lägenheten i The Village Sthlm 2.

Ett boende för dig som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet. Gemensamma takterrasser, odlingslotter, välplanerade kvadratmeter och samlingsplatser skapar visionen om en modern grön gemenskap.

För mer information: https://www.brfthevillagesthlm2.se/

Välkommen på visning!!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hammarby Sjöstad

Kontakta mäklaren