Klitterbygatan 55 (stuga 86)

Havsbaden, Ängelholms kommun Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Förening
BRF Klitterbyn 1
Om föreningen
Avgift
1 916 kr/mån
Driftkostnad
11 100 kr/år
Pris/m²
62 500 kr/m²

I vackra Klitterbyn i Havsbaden, strax intill havet vid Råbocka har vi nu nöjet att förmedla ännu en härlig bostadsrättsstuga.

I en liten skyddad oas i vackra Ängelholm ligger denna stuga som är av den större stugtypen. Stugan ligger på en av de bakre gatorna av Klitterbyn med ett perfekt avskilt läge på uteplatsen med skogen nära. Stugan är välplanerad med hall, kök, vardagsrum och badrum på entréplan, en trappa upp finns två sovrum. Från vardagsrummet finns det utgång till uteplats med gräsmatta, här finns det möjlighet att bygga till med uterum för den som önskar. (bygglov krävs) Stugan är fint belägen i området och i bra skick. Föreningen är obelånad. Luftvärmepump finns installerad vilket både är energieffektivt och skapar skön värme eller svalka under sommarhalvåret.

Klitterbyn är precis så pittoreskt som det låter med charmiga skånelängor, med sin närhet till skog och natur. Här bor du bekvämt och praktiskt med härliga Klitterhus och dess kilometervis långa strand bara ett stenkast bort! Destination Råbocka erbjuder äventyrsgolf, restaurang samt en mindre livsmedelsbutik. Enbart en kort cykeltur bort når ni Ängelholms mysiga restauranger, Vattnets Hus som erbjuder spa och behandlingar samt Hembygdsparken med deras populära höjdbana Upzone.

Välkommen att höra av er till oss på Mäklarhuset för att anmäla ert intresse.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm

Kontakta mäklaren

Ulrika Sörensen

Mäklarhuset Ängelholm
Mäklare Ulrika Sörensen, Mäklarhuset Ängelholm
0709781919
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas