Kvarntorget 7

HÖGANÄS, Uppsala Se på karta

3 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Ja
Byggår
2015
Förening
BRF Kvarntornen, Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 293 kr/mån
Pris/m²
43 681 kr/m²

Fantastisk utsikt och magiska solnedgångar kan ni njuta av i denna trevliga och välplanerade lägenhet belägen på våning 7 i Brf Kvarntornen. Föreningen erbjuder ett bekvämt boende med hiss från markplan, garage och en privat gård på låghusets tak som fått sin inspiration från japanska trädgårdar och en australiensisk grill bjuder in till matlagning.

Lägenheten är mycket fint planerad med fönster i tre väderstreck som förutom vidsträckt utsikt ger sol från morgon till kväll och ni kommer garanterat få njuta av magiska solnedgångar från lägenhetens stora inglasade balkong som du kan använda från tidig vår till sen höst. Ett extra plus är lägenhetens två helkaklade badrum, det ena utrustat med badkar och egna tvättmöjligheter och det andra med dusch. Köket erbjuder gott om bänkytor och fullständig maskinell utrustning. Två sovrum, det ena med "walk-in-closet" och utgång till balkong med morgonsol och det andra med klädkammare.

Lägenheten har genomgående hög standard med ekparkett i alla rum, vitvaror i rostfritt, komfortvärme i båda badrummen samt spotlights med dimmme i taket i kök, hall och båda badrummen.

I Brf Kvarntornen erbjuds ni ett citynära boende med gång- och cykelavstånd till stadskärnan med restauranger, kultur, shopping och till Resecentrum är det samma bekväma avstånd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren